/Uskoro s pripremama kreće slavonskobrodski trećeligaš Marsonia U SRIJEDU 13.SRPNJA ZAKAZANA JE PROZIVKA IGRAČA MARSONIJE
marsonia

Uskoro s pripremama kreće slavonskobrodski trećeligaš Marsonia U SRIJEDU 13.SRPNJA ZAKAZANA JE PROZIVKA IGRAČA MARSONIJE

Uskoro s pripremama kreće slavonskobrodski trećeligaš Marsonia.

Nakon nešto malo više od mjesec dana ove srijede 13. srpnja s radom i pripremama za novu sezonu krenut će nogometaši Marsonije. Momčad će u novoj sezoni i dalje voditi Riječanin Alen Horvat koji je nakon odlaska Ilije Lončarevića u klubu, ali i među navijačima ostavio jako dobar dojam.

Još uvijek nije poznato s kojim će igračkim kadrom Bijelo – crni krenuti u novu sezonu i koja će im biti ambicija. Jedino što se zna je to da će trener Horvat prvo okupljanje obaviti u srijedu na Stadionu uza Savu od 17,30. Momčad će se tek ekipirati slijedeći tjedan kada će biti poznate i pripremne utakmice.

Premda ima raznih špekulacija o igračima koji su otišli, za sada je sigurno da se Alen Jelčić vratio u Pleternicu, dok će Krešimir Jelić karijeru nastaviti u Češkoj. Sve ostalo bit će poznato kada krenu pripreme. Od novih imena procurilo je da u Marsoniju dolazi napadač Oriolika iz Oriovca Goran Divković koji je osim što je bio najbolji strijelac kluba u prošloj sezoni s 13 golova. bio je među 5 najboljih strijelaca lige.

On je bio članom nekadašnje Marsonije 1909 koja je igrala u Drugoj HNL, a sada će imati novi pokušaj s Bijelo – crnima se probiti prema drugoligaškom natjecanju.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.