Upute za odigravanje utakmica iduće sezone

Stigle su konačno i upute iz Zlajinog Stožera, a odnose se na odigravanje utakmica u narednoj sezoni s detaljno opisanim postupcima uoči , za vrijeme i nakon susreta pa obavezno pročitajte!

Upute za odigravanje utakmica iduće sezone:
1. Igrači dolaze na utakmice u pravilnim vremenskim razmacima padobranskim skokom iz aviona-taman ćemo se skupiti na trećem poluvremenu.
2. Svlačionice se ne koriste-igrači se oblače na potezu gostiona ulaz u igralište.
3. Suce utakmice je dužan dovesti domaćin, zbog mjera socijalne distance- u gepeku.
4. Prilikom ulaska na teren, igrači se moraju uvaljati u korito alkohola radi dezinficiranja – tu nemamo problema, Ljulj je osigurao dovoljne količine….dezinficijensa.
5. Zapisnik utakmice se ne piše na klasičan način u Cometu, nego u aplikaciji Zorislav – svaka asocijacija na Srebrića…je slučajna.
6. Početni udarac se ne određuje bacanjem novčića na centru nego glavni sudac mjeri temperaturu kapitenima ekipa.Ona ekipa čiji kapiten ima manju temperaturu, izvodi početni udarac.Gdje će im sudac gurnuti toplomjer spada u domenu slobodnog sudačkog uvjerenja.
7. Na klupi mogu biti samo svećenik i mrtvozornik.
8. Delegatska kućica mora biti komplet obložena neprozirnim pleksiglasom – kako delegat kao i do sada ne bi mogao ništa vidjeti.
9. Poslije svakog dodavanja mijenja se lopta. stoga ekipe moraju osigurati dovoljan broj lopti. (Nama su dovoljne 2-3 jer imamo posjed lopte oko 14%).
10. Prilikom slobodnog udarca mora se vaditi e-propusnica….za loptu.Zato što nam obično iste završe u drugoj županiji.
11. Sudac osim standardnih dodataka maske i rukavica, mora imati i čepiće za uši.
12. Domaćin mora osigurati respirator pored terena, koji se osim zbog corone može koristiti i zbog nedostatka kondicije.U slučaju da klub nije u mogućnosti, zbog stanja na tržištu nabaviti isti, može se koristiti i kompresor za lopte.
13. Čestitanje kod postignutog gola je zabranjeno – Pljoki će ionako svima čestitati par puta poslije tekme.
14. Prilikom izvođenja kornera ili kutopuca obrambeni igrači moraju biti udaljeni dva metra od napadača zbog socijalne distance – to smo proteklih sezona savršeno uvježbali.
15. Igrači smiju pljuvati samo…golmanu u rukavice.
16. Dresove ćemo i dalje prati u domestosu jer nam je oružar vizionar.
17. Publiku koja stoji iza ograde možemo prijaviti šinterskoj službi.
18. Poslije utakmice vrši se beskontaktno plaćanje sudaca i delegata – naš novac nikad neće kontaktirati njihov žiro-račun.

Mjere vrijede do njihovog opoziva.