/Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Island u Gradskom vrtu samo 20 kuna PRIJENOS U 18 SATI NA HTV-U
rukomet žene hrs

Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Island u Gradskom vrtu samo 20 kuna PRIJENOS U 18 SATI NA HTV-U

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija uskoro počinje novi ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će sljedeće godine zajednički organizirati Danska i Norveška. Skupina u kojoj se nalazi Hrvatska je izuzetno zahtjevna, ne samo zbog suparnica već i dalekih i skupih putovanja.

Uz našu reprezentaciju, tu su svjetske i europske prvakinje, rukometašice Francuske, zatim Island i Turska. Dvije najbolje reprezentacije iz svake od 7 skupina izborit će nastup na EURO 2020. godine. Dva preostala mjesta pripadaju domaćinima prvenstva.

Prvi susret Hrvatska igra protiv Islanda 25. rujna u osječkom Gradskom vrtu. Hrvatski rukometni savez je u želji da djevojkama osigura maksimalnu podršku, jer im je ona zbilja potrebna  donio odluku da cijene karata budu 20 kuna. Možete ih nabaviti tradicionalnim putem preko našeg partnera www.ulaznice.hr. i već su u prodaji.

Sve hrvatske reprezentacije u Osijeku su oduvijek sjajno dočekivane i bodrene, pa se nadamo da će tako biti i s našom ženskom rukometnom reprezentacijom. Susret u Gradskom vrtu, možete pratiti i u izravnom prijenosu na HTV 2, počinje u 18.00 sati.

Foto HRS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.