Ulazimo u tjedan prvog Sportalo kupa: Prijavite se za Našice!

U sljedeću subotu, 6. srpnja krećemo s našim prvim Sportalo kupom koji će se igrati u Našicama na terenima Srednje škole Isidora Kršnjavog. Do prvog turnira ostalo je nekoliko dana, pripreme su već u punom jeku i zaista se isplati doći u Našice i krenuti u borbu za veliku novčanu, ali i sportsku nagradu.

Sportalo kup ove će se godine održati na 16 lokacija, 16 pobjednika izlučnih turnira naći će se 17. kolovoza u Dardi i tamo se boriti za glavnu nagradu vrijednu 10 000 eura! Pobjednici izlučnih turnira osvajaju po 300 eura, pa je i tu već lijepa nagrada za sve ekipe. Nagrade će dobivati i najbolji pojedinci, a za naše posjetitelje na svakoj je lokaciji osigurana dobra zabava u hladno piće i dobru atmosferu.

Sam natjecateljski dio volimo isticati jer smo sigurni da će privući i gledatelje na tribine, ali i samim igračima donijeti jedno novo iskustvo. MLS penali umjesto klasičnih sedmeraca, zlatni gol uz smanjenje broja igrača kao odluka o pobjedniku u slučaju neodlučenog rezultata.

Svoje ekipe možete prijaviti putem E-maila sportalo1402@gmail.com, putem OBRASCA ili na sam dan turnira, najmanje 30 minuta prije zakazanog početka. Kako bi ekipe potaknuli na ranije prijave osigurali smo jeftiniju kotizaciju, pa sve do petka 5. srpnja ekipe možete prijaviti po cijeni od 100 eura, dok će na dan turnira kotizacija iznositi 130 eura. Vidimo se u Našicama!