/Ulaganjem u infrastrturu do boljih trenažnih uvjeta ĐAKOVO CROATIA POSTAJE SVE UREĐENIJI KLUB
Image-52

Ulaganjem u infrastrturu do boljih trenažnih uvjeta ĐAKOVO CROATIA POSTAJE SVE UREĐENIJI KLUB

Đakovački trećeligaš brzo napreduje, kako u rezultatima prve momčadi, još i više radom i funkcioniranjem čitavog kluba, a novi dokat da je tako nalazimo na klupskoj facebook stranici gdje se predstavlja priča o izgradnji velikog terena s umjetnom travom.
Projektima do infrastrukture kako bi poboljšali uvjete za svakodnevno treniranje naših malih i velikih nogometaša
Održan treći radni sastanak u posljednjih 10 mjeseci ispred Grada Đakova i Hnk Đakovo Croatia s predstavnicima HNS-a. Na današnjem sastanku intezivno se razgovaralo o ulaganju u infrastrukturu na gradskim stadionima te smo na temelju pripremljenih projekata dobili čvrstu garanciju od dopredsjednika HNS-a Ante Vučemilovića i njegovih suradnika za izgradnju velikog umjetnog nogometnog terena.
U proteklih 20 mjeseci novog načina funkcioniranja razni projekti su pripremljeni. Trenutno je projekt malonogometnog terena s umjetnom travom u provođenju dok su 2 projekta pripremljena a danas su započeti razgovori o izgradnji velikog nogometnog terena s umjetnom travom.
Zahvaljujemo se gradonačelniku Mandariću, dogradonačelnicima Galiću i Francemu na velikoj pomoći i uključenosti u rad Kluba.
Cilj je na stadionu Đakovo imati na raspolaganju 2 trenažna terena uz glavni teren dok na stadionu Croatia 1971 s novim projektom će biti 4 trenažna terena, 1 pješčani teren i glavni teren.
Podijeli
  •  
  •  
  •