Uključimo se svi: Mursa u humanitarnoj akciji za malu Martu

Nogometni klub Mursa iz Osijeka je u petak na svojoj Facebook stranici objavila unikatni dres povod jubilarne 50.godišnjice kluba. Malo je reći da je u gradu, ali i šire prihvaćen pozitivnim reakcijama sadašnjih i bivših igrača, simpatizera kluba i svih onih nogometnih romantičara koji bi se htjeli prošetati u ovakovoj modnoj kombinaciji, kojoj ne bi odoljeli ni neki svjetski dizajneri od Pariza do New Yorka.

Naime, klub je odlučio proslaviti rođendan u stilu slavlja, romantike i humanosti. Nedavno smo čuli za desetogodišnju djevojčicu po imenu Marta Zuanović iz Čačinaca koja boluje od težeg oblika skolioze, odnosno deformacije kralježnice. Nužno je ubrzati obavljanje operacije s kojoj bi se spriječio daljnji razvoj bolesti. Operativni zahvat je predviđen u Specijalnoj bolnici Arithera u Zagrebu, a predračun za taj isti zahvat se procjenjuje na 92. 000 kn.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje, sportaše i humaniste, da nam se pridruže u ovoj akciji, kako bi zajedno pokazali veliko srce, jer ipak djeca na prvome mjestu!

Možda će baš Vaša i naša kap u moru dobrih ljudi presuditi u cilju prikupljenih sredstava.

***AUKCIJA POČINJE DANAS I TRAJE DO 31.8.2020. POČETNA CIJENA DRESA IZNOSI: 150,00 kn ***

SIMBOLIČNA CIJENA OD 150 kn JE SAMO KOMBINACIJA BROJEVA ROĐENDANA MALE MARTE (10) I NAŠE MURSE (50), ALI SVI OSTALI KOJI SU VOLJNI UPLATITI MIMO NAŠE AKCIJE, MOGU TO UČINITI NA MARTIN RAČUN:

PODACI ZA UPLATU:
Marta Zuanović
Lipovačka 7
Čačinci

BROJ RAČUNA: HR62 2500 0093 1073 3031 2
SWIFT (za uplate iz inozemstva) : HAABHR22