Ujedinjeni odbojkaši pomažu kolegici

Tragična vijest dolazi iz Gline, gdje je u razornom potresu stradala obitelj naše trenerice Marine Tomić Šantek (OK Glina). Ujedinjeni odbojkaši i odbojkašice odmah su krenuli u akciju i zajedničkim snagama odlučili pomoći.

U potresu koji je 29. prosinca iza 12 sati, čiji je epicentar bio kod Petrinje, pogodio Hrvatsku nažalost imao je smrtne posljedice i razorio domove mnogih ljudi.

U Majskim Poljanama smrtno su stradali otac i brat trenerice Marine, a njihov dom potres je sravnio do temelja. Hrvatski odbojkaški savez pokrenuo je akciju pomoći Marini i njezinoj obitelji.

Molimo sve dobre ljude, ljubitelje odbojke, naše klubove i sve koji su spremni pomoći da se priključe akciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i svi zajedno u ovim teškim trenucima pomognemo našoj trenerici Marini i njenoj obitelji.

Uplatom direktno na Marinin  IBAN HR 6924070003205538702   pomozite našoj trenerici  i njezinoj obitelji u ovim teškim trenucima.

Hrvatski odbojkaški savez šalje iskrene izraze sućuti obitelji ispred svih djelatnika HOS-a i cijele hrvatske odbojkaške obitelji.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.