Učlanite se i pomozite nam da nastavimo s radom

Dragi naši čitatelji učlanjivanje u Udrugu Sportalo.hr je otvoreno prije desetak dana kada smo kompletirali svu potrebnu zakonsku dokumentaciju. U više navrata smo isticali da je ovo put kojim smo krenuli za razliku od jako puno portala koji su odlučili ograničiti sadržaj onima koji se ne pretplate, mi ostavljamo kompletan sadržaj otvorenim svima, a našim članovima postaju svi oni koji prepoznaju naš rad i koji procjene da je to što radimo vrijedno 27 lipa dnevno koliko će Sportalo stajati one koji se odluče platiti članarinu. Tu je naravno i opcija doniranja za one koji žele naš rad vrednovati nekim drugim iznosom.

Na vrhu stranice uz kategorije nogomet, košarka, rukomet… sada se nalaze i dvije nove kategorije – “učlani se” i “doniraj”. U njima je detaljno pojašnjeno sve što trebate znati i što trebate učiniti kako bi portal Sportalo živio i radio i u budućnosti!

S obzirom na reakcije naših čitatelja u dosadašnjim najavama sigurni smo da je ovo pravi put i da će se pokazati da Sportalo zaista vrijedi pažnje i određene financijske pomoći. S vjerom u to pozivamo Vas da se učlanite ili nam donirate iznos u skladu sa svojim mogućnostima.