U Ždralovima ponovno ne nedostaje ambicija

Nogometaši Mladosti iz Ždralova već su duži period konstanta u borbi za vrh u kojoj se god ligi natjecali, a po svemu sudeći tako će biti i u novoj sezoni u kojoj će se natjecati u jedinstvenoj 3. HNL.

Oglas

Mladost je uspješno odradila dva kola u kvalifikacijama za 2. HNL, no zapeli su na onom najvažnijem, trećem, u kojem je slavio Vukovar i plasirao se u drugi razred hrvatskog nogometa koji je cilj ambicioznom klubu iz predgrađa Bjelovara. U Ždralovima osim sjajne prve momčadi koju vodi Tihomir Bradić, klub raste na svim razinama, od škole nogometa do infrastrukture koja je već sada krasna, ali ne misli vodstvo kluba stati na tome, planira se izgradnja pomoćnog terena

Oglas

– Malo neplanirano već smo odradili pripremni dvoboj protiv Slaven Belupa s kojim smo i dogovorili suradnju, njima je protivnik otkazao pa smo mi uskočili, a nakon toga pripreme idu po planu, jedan dio ćemo odraditi u Daruvarskim toplicama da se malo maknemo iz uobičajene rutine, smatram da je to dobro iz više razloga. Otišla su nam dva ponajbolja igrača iz prošle sezone, jasno da će nam njihova kvaliteta nedostajati, no vjerujem da ćemo uspjet pronać kvalitetne zamjene, puno je mladih igrača na tržištu i tu ćemo gledati kako pokriti ono što nam nedostaje, posebice zbog tog pravila da tri mlada moraju početi i završiti utakmicu. Mladost Ždralovi uvijek teži vrhu, nije da nam je imperativ i da moramo, ali svakako želimo biti u vrhu, pa ako se ukaže prilika i za naslov nećemo se uplašiti i ponovno ćemo pokušati izboriti 2. HNL. Ono što je nama jako važno je da imamo vrlo razumnog predsjednika, ambicioznog ali i realnog, pravo je zadovoljstvo raditi u ovakvom okružju – rekao je za Sportalo trener Mladosti Tihomir Bradić.

Oglas

Momčad Mladosti je već i ponešto popunjena novim imenima, stigao je kapetan Varaždina Luka Bujan, Franka Čordaša iz Belupa, Francekovića, Brazilca Felipea, kao najzvučnije pojačanje u Ždralove je sletio Mato Jajalo, a za očekivati je da će toga biti i još u nastavku prijelaznog roka. Ono što smo spomenuli u uvodu o rastu kluba na svim razinama prokomentirao nam je i trener seniorske momčadi.

Naši su juniori izborili plasman u 1. HNL što je stvarno ogroman uspjeh, skupit će ti mladi dečki veliko iskustvo, a nama u prvoj momčadi će možda neki od njih i nedostajati, pogotovo sad u ljeto dok se malo ne posložimo, sjest će i to na svoje mjesto i sigurno biti od velike koristi klubu. Što se stadiona tiče nadamo se da ćemo od prvog kola igrati na našem stadionu koji je u završnoj fazi unutarnjeg uređenja, a ima klub i puno planova oko infrastrukture, radit će se umjetna trava manjih dimenzija da najmlađi mogu na njemu igrati, u planu je i izgradnja još jednog terena punih dimenzija čime bi dobili puno komotnije uvjete za rad – zaključio je Bradić za Sportalo.

Osim već odigranog dvoboja protiv Belupa, Mladost će u pripremama odmjeriti snage sa Dugim Selom, Belišćem, Kustošijom, BSK-om iz Bijelog Brda, Slatinom te Vrbovcem.