U Virovitici održan plenum 4. NL BJ-KC-VT!

U srijedu je u organizaciji Virovitičkog nogometnog saveza održana Plenarna sjednica klubova 4. NL BJ-KC-VT. Potvrđena je odluka da će u sezoni 2022./23. liga brojati četrnaest klubova. Sjednicu je obilježilo i očitovanje tri kluba (Tehničar Cvetkovec, Graničar Legrad i Borac Imbriovec) koja su zatražila da od iduće natjecateljske sezone sudjeluju u rangu niže (1.ŽNL) .

Oglas

U Virovitici je u srijedu održan i dugoočekivani plenum klubova 4. NL BJ-KC-VT. Na sjednici je predstavljen i potvrđen kalendar natjecanja, izvučeni su natjecateljski brojevi, utvrđeni su termini igranja te su predstavnici klubova upoznati sa propozicijama ovogodišnjeg natjecanja 4. NL BJ-KC-VT.

Oglas

Također, predstavljeno je rukovodstvo natjecanja za sezonu 2022./23. , a čine ga povjerenik za natjecanje Krunoslav Moslavac, član Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza Damir Pervan i povjerenik za suđenje Zlatko Šimčić. Od četrnaest klubova, sjednici je nazočilo dvanaest, a opravdano odsutni bili su predstavnici Čazme i Bilogore iz Grubišnog polja.

Oglas

Samu sjednicu također je obilježio i očitovanje tri kluba (NK Tehničar Cvetkovec, NK Graničar Legrad te NK Borac Imbriovec) o njihovoj namjeri da iduću natjecateljsku sezonu (2023/24.) igraju u županijskom rangu natjecanja, konkretno u prvoj županijskoj ligi.

Izvučeni su i parovi prvog kola pa će se tako 27. ili 28. kolovoza susresti : NK Ferdinandovac- NK Garić Garešnica, NK Mladost Molve-NK Suhopolje, NK Tehničar Cvetkovec- NK Čazma, NK Pitomača- NK Bilogora Grubišno Polje; NK Borac Imbriovec-NK Graničar Legrad; NK Slatina-NK Voćin te NK Dinamo Predavac-NK Mladost Kloštar Podravski.