U Virovitici održan plenum 1.ŽNL VPŽ!

U prostorijama Županijskog nogometnog saveza u Virovitici u četvrtak u 11 sati održan je plenum 1.ŽNL Virovitičko-podravske županije. Predstavnike klubova ugostili su predsjednik saveza Đuro Bukvić, povjerenik za natjecanje Damir Vargović i tajnik Krunoslav Moslavac. Glavne točke dnevnog reda bile su sastav lige za natjecateljsku 2022/23.godinu kao i izvlačenje parova za nadolazeću sezonu.

Oglas

U četvrtak je u Virovitici održan plenum klubova koji će sačinjavati 1.ŽNL VPŽ u nadolazećoj natjecateljskoj sezoni. Na dnevnom redu za početak je odrađen dio otvaranja plenuma i evidentiranje dolazaka, da bi se zatim prebacilo na sastav klubova koji će ligu sačinjavati u ovoj 2022/23. natjecateljskoj sezoni.

Oglas

1.ŽNL VPŽ će i ove godine sačinjavati 14 klubova. Novi prvoligaši su DOŠK iz Dolaca, Lukač 05 i Dinamo iz Kapela Dvora, dok će jedina ekipa ove sezone koja ne igra na svome terenu biti Slavonija iz Sladojevaca koja će zbog renoviranja svog stadiona domaće utakmice igrati u Slatini.

Oglas

Doneseni su i pojedinačni zaključci koji se odnose na klubove od početka ove prvenstvene sezone. Od pojedinačnih zaključaka donesene su određene promjene kod županijskih prvoligaša, pa se prvo ukida obveza od dva igrača ispod 21. godine u početnih 11, ponovno se dozvoljava opcija trenera-igrača, treneri će moći voditi klub ukoliko imaju UEFA C licencu, a utvrđene su i sankcije klubovima koji ubuduće ne dostavljaju na vrijeme snimke svojih utakmica.

Ples kuglica spojio je tako parove premijernog kola, pa tako prvo prvenstveno kolo u subotu 20. kolovoza otvaraju NK Bratstvo Gornje Bazje i NK Borova. Dan kasnije, u nedjelju 21. kolovoza na terene će i ostali županijski prvoligaši: Rezovac – Podravac Sopje; Sloga Zdenci – Lukač 05; DOŠK Dolci – Slavonija Sladojevci; Dinamo Četekovac – Crnac; Mladost Čačinci – Mladost Miljevci te Dinamo Kapela Dvor i Mikleuš.