U Viljevu će svoj prvenstveni ogled začiniti Čobanijadom

Nogometni klub Viljevo će narednog vikenda imati zadatak doći do bodova protiv gosta iz Popovca, ali definitivno to neće biti obična utakmica. Kulise oko samog igrališta će biti sigurno ljepše nego inače te svakako bogatije posjetiteljima, ali i natjecateljima nekog drugog sporta koji će se odvijati paralelno s nogometnim zbivanjima na travnjaku.

Oglas

Naime, na redu je treće po redu Čobanijada u organizaciji nogometnog kluba pa će svi ljubitelji nogometa imati priliku uz bodrenje svojih ljubimaca kušati i specijalitet našega podneblja pa tako nitko na kraju neće otići kući praznoga trbuha. Nagrade su primamljive, rok za prijave je do 19.kolovoza, kontakti na plakatu, a nakon utakmice igrači i klupski djelatnici obje momčadi moći će navijati za svoje favorite oko kotlića.

Oglas

Nogometna utakmica počinje u 17 sati, proglašenje pobjednika u pripravi čobanca je planirana u 21 sat, a prije i još više nakon toga sve nazočne svojim virtuoznim izvedbama zabavljat će tamburaški sastav Pet tambura stoga ne dvojite gdje ćete provesti sportsko poslijepodne 20.kolovoza – svi u Viljevo!

Oglas