U subotu u Gradcu 9. Memorijal Tomislav Šedevi – Ivica Zeba

Po deveti put u Gradcu se održava Memorijal Tomislav Šedevi – Ivica Zeba kojeg Nogometni klub Slaven organizira u sjećanje na svoja dva prerano preminula igrača.

Puno stvari veže Tomislava i Ivicu, od toga da su dijelili svlačionicu u Gradcu, vojnu uniformu, ljubav prema Dinamu, a u konačnici su i ovozemaljski život završili na identičan način, na biciklu pod kotačima automobila. Još jedna stvar koja ih je vezala je i ljubav prema nogometu, pa ništa ljepše od turnira njima u čast se i ne može pripremiti. Od 2016. godine NK Slaven organizirao je turnir za Tomislava, prvi u organizaciji bio je Ivica koji je nažalost od 2020. i sam postao dio turnira na ovaj tužan način.

Turnir je kroz ove godine izrastao u najveći na području Požeštine, a organizatori su se potrudili da tako bude i ove godine pa pozivaju ekipe da svoje sudjelovanje osiguraju uoči turnira na brojeve Josipa (0989637754) i Lovre (0996904940), ili na sam dan turnira na gradačkom školskom igralištu.

Turnir kreće u subotu 29. lipnja u 18,00 sati, igra se sustavom 4+1 uz kotizaciju za sudjelovanje od 50€. Najbolja momčad turnira će osvojiti 50% ukupnog fonda, poraženi finalist 30%, a pobjednik utakmice za treće mjesto preostalih 20%. I najbolji pojedinci turnira će kući s nagradama, a pobjednička ekipa osim novčanih nagrada osvaja na godinu dana veliki prijelazni pehar koji je proteklih 12 mjeseci proveo u vitrinama Percom dostave plina.

Gračani su se pobrinuli da i ove godine čitava priča izgleda baš onako kako bi i Tomislav i Ivica voljeli, sve kreće Svetom misom u Sesvetama u 10,00 sati, nakon toga molitva na posljednjem počivalištu Tomislava u Sesvetama, pa u Gradcu kod Ivice. Od 18,00 sati starta natjecateljski dio, a nešto kasnije kreće još jedan dio na kojem bi se dvojac kojeg se ovim putem prisjećaju bio u naslovnoj ulozi, a to je zabava pod šatorom koju će ove godine “animirati” Baki i Ajkule. Za svakoga po nešto!