U subotu starta Treća NL Sjever

Premijerno kolo u novoj natjecateljskoj sezoni odigrat će sjeverni trećeligaši, ali bit će to i premijerno kolo popraćeno od strane Sportala. Ne tako davno neke od klubova koji participiraju gledali smo po slavonskobaranjskim travnjacima kada se igrala Treća HNL spojenih središta Osijek – Varaždin no tada bez puno pažnje i prostora posvećenog klubovima sjevernog središta koji su bili u manjini do razlaza na današnji koncept pa ćemo se potruditi i pokušati ispraviti tu malu nepravdu te pratiti ligu onako kako smo to radili s ligom istok – uz izjave trenera nakon utakmica.

Oglas

Trenerska imena koja su trenutno glavni glumci naših članaka su prilično intrigirajuća i respektabilna pa će doista biti užitak pratiti rad proslavljenih imena poput Andrije Balajića, Josipa Brezovca, Matije Kristića…Teško je davati ikakve procjene i prognoze pa i po riječima samih trenera teško je izdvojiti favorita ili favorite u ligi koja je puna mladih i potentnih igrača no brzo će se sve to iskristalizirati i brzo ćemo doći do spoznaja tko je kako odradio prijelazni rok i s koliko energije u akumulatorima ulaze u natjecanje koje počinje u subotu.

Oglas

Svi su klubovi domaćini subotom tako da ćemo sva kola pratiti tim danom, a na startu će domaćini biti stadioni u Virju, Svetom Martinu na Muri, Ludbregu, Virovitici i Orahovici. Liga broji deset klubova koji će kroz tri kruga vožnje doći do onog najboljeg koji će čekirati kartu za put prema gore, a u jesenskom dijelu nas očekuje 14 kola. Za početak je satnica prve natjecateljske subote u 17.30 pa – neka igre počnu!

Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat
1 20.08.2022 17:30 Virje NK Podravac – NK Radnik Križevci -:-
1 20.08.2022 17:30 Sveti Martin na Muri NK Polet (SMnM) – NK Dinamo Domašinec -:-
1 20.08.2022 17:30 Ludbreg NK Podravina – NK Koprivnica -:-
1 20.08.2022 17:30 Virovitica ŽNK Virovitica – NK Rudar (MS) -:-
1 20.08.2022 17:30 Orahovica NK Papuk Osječko 1664 (O) – NK Varteks -:-