U subotu MOK Mursa u borbi za finale Kupa

Kao uvertira u početak domaće sezone, polufinalne utakmice Kupa Snježane Ušić za odbojkašice i Kupa Hrvatske za odbojkaše, očekuju nas ovoga vikenda u Kaštelima i Osijeku.

Oglas

U polufinalu Kupa Snježane Ušić susrest će se odbojkašice OK Marina Kaštela i HAOK Mladost, 5. rujna u 16 sati, dok će idućeg dana u 18:30 sati zaigrati odbojkaši OK Kaštela i HAOK Rijeka CO. Obje utakmice igraju se u Gradskoj dvorani Kaštela. U polufinalu Kupa Hrvatske za odbojkaše igrat će OK Ribola Kaštela i HAOK Mladost, 5. rujna u 18 sati u Gradskoj dvorani Kaštela, dok će istog datuma u osječkoj dvorani Gradski vrt od 18.30 sati zaigrati MOK Mursa-Osijek i OK Split.

Oglas

Mario Teppert, trener MOK Mursa-Osijek očekuje zanimljivo polufinale: „Kako zbog situacije s korona virusom vremenski period za pripreme nije bio idealan, kako za nas, vjerujem i za ostale sudionike završnice kupa, uspjeli smo se kvalitetno pripremiti za nadolazeće utakmice. Polufinalnom utakmicom zaokružujemo šestotjedni ciklus priprema koje su svi igrači odradili na najvišem nivou te smo odigrali i dvije prijateljske utakmice. U novu sezonu ulazimo pojačani na ključnim pozicijama u odnosu na prethodnu te se u utakmici protiv Splita s pravom nadamo pozitivnom rezultatu za nas. Poštujemo svakog protivnika i svjesni smo kvalitete Splita i s obzirom da se igra jedna utakmica i da klubovi još nisu u idealnom natjecateljskom ritmu, svaki ishod je moguć i ne bi bio iznenađujuće. Mislim da će završnica kupa biti jako zanimljiva, jer u ovom trenutku nema momčadi, koja očito odskače kvalitetom od ostalih.“

Oglas

Foto: ŠC Višnjik