U subotu i nedjelju “blagdan nogometa” u Kaptolu

Već tradicionalno u Kaptolu nas čeka sjajan turnir za mlađe kategorije, Kaptol kup izrastao je u ponajbolji turnir u Zlatnoj dolini a tomu svjedoči i sve veći broj prijavljenih ekipa koji je stigao do njih – 69!

Ovaj vikend u Kaptolu se održava 9. izdanje dječjeg nogometnog turnira Kaptol kup. Uz trud, volju i rad uprave i trenera, možemo reći da ovaj turnir svake godine držimo na jednoj visokoj organizacijskoj razini. Tako ćemo ove godine po svemu sudeći imati do sada najjači i najmasovniji turnir do sada. Na turnir je prijavljeno 69 ekipa iz Požeško – slavonske, Brodsko – posavske, Osječko – baranjske, Virovitičko – podravske i Vukovarsko – srijemske županije, te nekoliko ekipa iz susjedne BiH. Očekuje se da će u dva dana kaptolačkim terenom prodefilirati oko 700 djece. Potezi budućih nogometnih zvijezda, stvaranje novih i učvršćivanje starih prijateljstava, dječji osmijesi, možda i pokoja suza zbog poraza, sve nas to čeka za vikend u Kaptolu – poručili su organizatori iz Nogometnog kluba Kaptol.

U subotu će na teren početnici rođeni 2012. i mlađi te stariji pioniri 2008. i mlađi, a u nedjelju nas čekaju nastupi mlađih pionira, 2010. godište te onih najmlađih koji tek rade svoje prve nogometne korake, limačića 2014. godište i mlađi. Bit će to kako smo u naslovu rekli pravi blagdan za sve ljubitelje nogomet, bit će tu lijepih poteza, bit će i onih zbog kojih će treneri ostajati bez kose na glavi, bit će smijeha, veselja, sigurno i tuge zbog ponekog poraza, ali na kraju s ovakvih događaja baš svi izlaze bogatiji za dobro druženje, nešto malo više nogometne vještine i sigurno za neko novo prijateljstvo. Domaćin se pobrinuo da niti roditeljima i navijačima ne bude dosadno, pa je na vama samo da se pojavite i podržite male nogometaše!