U subotu humanitarni dvoboj Đakovo Croatije i Višnjevca

U subotu 14. kolovoza u 18 sati na stadionu Đakovo, na Pazarištu, odigrat će se memorijalna utakmica Jozipović-Dražetić-Kunštić u kojoj će snage odmjeriti HNK Đakovo Croatia i NK Višnjevac. Na službenoj facebook stranici Đakovo Croatije ovaj je događaj najavljen lijepim tekstom koji prenosimo u cijelosti te pozivamo sve da se pridruže i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

Oglas
Tjedan u kojem ćemo se s ponosom sjetiti prerano preminulih igrača.
“Ne možeš odabrati kako ćeš se osjećati,
ali možeš odabrati sto ćeš napraviti u vezi toga!”
Koliko god tužni i sjetni bili što više nisu pored nas, toliko smo ponosni jer su više no ikada u nama! I baš njima u čast, Nogometni klub HNK Đakovo Croatia organizira u subotu 14. kolovoza s početkom u 18 sati Memorijalnu utakmicu na terenu i među ljudima gdje su i naši Jozipović, Dražetić i Kunštić odrastali i sanjali o velikim pobjedama!
Upravo naši momci su nas tako ujedinili u jednoj humanitarnoj ideji, jer postoje ljudi koji sanjaju i zaslužuju bolje-naši sugrađani obitelj Sindičić kojima je potrebna naša pomoć! Prihod od prodaje ulaznica ide baš njima kako bismo im bar na tren vratili osmijeh na lice!
Stoga, pozivamo sve Vas da svojom nazočnošću utakmicama još jednom dobrim potezima, fair play igrom zahvalimo momcima što su bili dio nas i što i dalje žive u nama.

HNK Đakovo Croatia