U subotu fešta nogometa i vina na stadionu Oriolika

Već smo najavljivali da će se 4. lipnja održati pretkolo Amaterskog kupa regija u kojem će Slavonija pod vodstvom Davora Rupnika ugostiti ekipu Zagreba, a nešto nakon toga smo doznali da će se sve skupa odigrati u Oriovcu na stadionu Oriolika.

Oglas

Slavonija i Zagreb će odmjeriti snage s početkom u 17,30 sati, a s obzirom da je stručni stožer u kojem su osim Rupnika i Igor Toth, Marko Žigić, Krešo Posedi i Josip Milardović odradio vrhunski posao i posložio izvrsnu momčad unatoč svim ograničenjima koja pojedine igrače izbacuju iz konkurencije, uvjereni smo u izvrsnu partiju naših nogometaša i odlazak na završni turnir koji će se igrati u Karlovcu.

Oglas

Po završetku utakmice stvari se sele u 100ak metara udaljeni oriovački park gdje posjetitelji mogu uživati u još jednom prazniku. Vjerujemo da će prezentacija nogometaša biti praznik za oči, a u parku nas čeka praznik za nepce – Oriovita. Riječ je o natjecanju vinara odnosno izboru najboljeg vina, sam izbor je već obavljen, a ovdje je riječ o proglašenju najboljih i što je najvažnije – degustaciji. Naravno, bit će tu i puno popratnih sadžaja za posjetitelje tako da se doista isplati doći u Oriovac ove subote.