U srijedu se igraju četvrfinala osječko-baranjskog kupa

U srijedu se s početkom u 18,00 sati igraju četvrtfinalni dvoboji Županijskog kupa Osječko baranjske županije, a svoje protivnike čekaju Čepin i Đakovo Croatia koji su zahvaljući volji ždrijeba izborili plasman u polufinale.

Oglas

Taj posao još čeka BSK Bijelo brdo, Radnički iz Mece, Belišće i Vihor. Upravo tako se i spremaju za srijedu, BSK je domaćin Radničkom, a Belišće Vihoru. Naravno, drugoligaš iz Bijelog brda na svom terenu svakako ima ulogu favorita, Steinbruchnerova momčad je bez problema preskočila Livanu, a sada na svom terenu dočekuje Radnički. Amidžićeva momčad je sasvim sigurno kvalitetna, no domaćin je ipak dva ranga iznad pa ima imperativ prolaza.

Oglas

U Belišću isto tako uloga favorita je na strani domaće momčadi, no ovdje je razlika definitivno manja, riječ je o ligaškim takmacima koji se dobro poznaju i tu Rupnikove trupe čeka sve samo ne lak zadatak.

Oglas

Oba susreta kreću u 18,00 sati, ako kao i u proteklom kolu bude remija, nema produžetaka nego o putniku u polufinale odlučuje lutrija jedanaesteraca.