U srijedu na proslavu rođendana NK Požega stiže prvoligaš Lokomotiva

Nogometni klub Požega proteklog je vikenda imao obljetnicu osnivanja, a ove srijede Crveni s Orljave će dostojno i proslaviti veliku, 60. obljetnicu uspješnog rada kluba prijateljskom utakmicom protiv zagrebačke Lokomotive i svečanom večerom za uzvanike.

Oglas

Vrijedna uprava NK Požega pod vodstvom Jurice Matijevića uoči ove utakmice potrudila se uz istočnu ogradu prekrasnog travnjaka na Rekreacijskom centru postaviti montažnu tribinu sa 104 sjedeća mjesta koja je otprilike na istom mjestu kao i nekadašnja legendarna “čeka”, pa će se ubuduće utakmice Požege moći pratiti u puno ugodnijem ambijentu.

Oglas

Oglas

Momčad Željka Mitrovića će u srijedu od 16,30 sati odmjeriti snage sa sigurno puno kvalitetnijim protivnikom, a ovo je prvo gostovanje prvoligaškog kluba na Rekreaciji još od dolaska splitskog Hajduka povodom 50. rođendana, tada su prvoligaši slavili 5:1 pobjedu, bit će zanimljivo vidjeti mogu li Crveni sada biti bliže prvoligaškom protivniku. Nove tribine, rođendan gradskog kluba, dobar nogomet i najavljeno lijepo vrijeme najbolji su poziv na Rekeaciju za sve ljubitelje nogometa u Požeštini.