U Slavonskom Brodu održan turnir pod nazivom 1.GORNJA VRBA OPEN 2023.

Nedavno je u sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu održan turnir pod nazivom 1.GORNJA VRBA OPEN 2023. u organizaciji Taekwondo kluba Škorpion iz Gornje Vrbe. Na natjecanju je nastupilo 300 natjecatelja iz Hrvatske i BIH. Za naglasiti je da je ovo natjecanje bilo Kriterijsko bodovno u formama za sastav reprezentacije Hrvatskog taekwondo saveza.

Natjecalo se u svim dobnim skupinama od vrtićke dobi pa do seniora u disciplinama kick, borbe, forme. Na ovom natjecanju Taekwondo klub Škorpion iz Gornje Vrbe nastupio je s 26 natjecatelja koji su se natjecali u svim disciplinama. Članovi kluba ukupno su osvojili 6 zlatnih medalja, 7 srebrnih i 11 brončanih u sveukupnom poretku klubova na 1. GORNJA VRBA KIDS OPEN-u 2023. klub je osvojio pehar za drugo mjesto ekipno među klubovima.
Treba naglasiti da je Taekwondo klub Škorpion iz Gornje Vrbe organizacijom ovog turnira nakon dugog niza godina vratio ovakav tip natjecanja u Slavonski Brod i regiju. U pratnji natjecatelja bio je trener Denis Grubić.