U Radikovcima koriste prekid za renoviranje terena

Svako zlo za neko dobro, stara je izreka koje su se sjetili u Radikovcima i krenuli u kompletnu rekonstrukciju nogometnog terena, ali i uređenje ostalih dijelova stadiona. Danas je scena na terenu bila onakva kako se često “kune” s tribina kad se loše igra, “treba preorati teren i posaditi žito kako igrate”. E danas je u Radikovcima preoran teren NK Bratstvo, ali neće se saditi ništa osim nove trave! Prenosimo klupsku objavu sa Facebook stranice:

Oglas

Naš nogometni klub na čelu sa upravom se odlučio na kompletnu rekonstrukciju igrališta ” Gaj “, te svega pripadajučeg njemu. Dakle, preorati ćemo igralište, zatim slijedi ravnanje i blanjanje, i na posljetku sjetva nove trave, mješavine triju sorti ( Engleski, Talijanski i Nizozemski ljulj). Nakon toga, slijedi period od par mjeseci navodnjavanja i uređivanja trave i igrališta da bi se na jesen moglo igrati na njemu.

Oglas

Oglas

Također uz sve ovo, stavljamo nove mreže iza golova, rekonstrukcija ograde, te obnavljanje sjedečih klupa za publiku i igrače. U izgradnji je još jedna prostorija, koja će nam služiti kao skladište. Sav prostor oko igrališta i zgrade Bratstva ćemo nasipati novom zemljom i urediti.Naše čuvene lipe smo obrezali i na jesen će to biti predivan sportski park. Hvala ekipi Sokola iz susjedne nam Rakitovice, koji će nam ustupiti igralište, ako se sezona nastavi. Također hvala svim našim mještanima koji će ovaj posao odraditi sa svojim strojevima. Dokaz smo da se i u ovim teškim vremenima, uz volju i rad može puno toga lijepog napraviti. Naš klub je zaslužio ovo jer imamo dugu tradiciju nogometa u Radikovcima. Eto, ukratko toliko, a o našim radovima ćemo vas obavještavati fotografijama.

Bratstvo je klub s dugom tradicijom koji prilično uspješno nastupa u 2. ŽNL Valpovo – Donji Miholjac tako koristi prekid natjecanja zbog korona virusa i čini veliki infrastrukturni iskorak, bit će to zasigurno dodatni poticaj momčadi da kada natjecanja krenu odgovori na pravi način vodstvu kluba za ovaj trud i rad.