U prodaji ulaznice za Slaven Belupo i godišnje ulaznice

I dalje su u prodaji i godišnje ulaznice koje osiguravaju pravo prvokupa ulaznica za europske utakmice.

Oglas

Nakon pobjede protiv poljskog Pogona i plasmana u treće pretkolo UEFA Europa konferencijske lige, već se okrećemo domaćim izazovima i utakmici protiv Slaven Belupa koji u nedjelju od 21 sat gostuje u Gradskom vrtu.

Oglas

Radno vrijeme blagajni

Oglas

Od petka 30. srpnja u prodaji su ulaznice za utakmice protiv Slaven Belupa po cijeni od 30 kuna za Istok, 40 kuna za Zapad, 50 kuna za Ložu, 250 kuna za VIP i 10 kuna za djecu (uz pratnju roditelja na tribinama Istok i Zapad). Radno vrijeme blagajni Istok je u petak i subotu od 12 do 18 sati, odnosno od blagajni Istok i Zapad u nedjelju 1. kolovoza od 12 do 22 sata.

U prodaji i godišnje ulaznice

I dalje su u prodaji i godišnje ulaznice (do sada je prodana 2151 godišnja ulaznica), koje osiguravaju pravo prvokupa ulaznica za europske utakmice, po cijeni od 200 kuna za Istok, 300 kuna Zapad, 500 kuna Loža, 3750 kuna VIP i 100 kuna djeca (uz pratnju roditelja na tribinama Istok i Zapad).

Brza testiranja u subotu

Brza antigenska testiranja i dalje su moguća u Ustanovi dr. Špiranović u subotu 31. srpnja od 9 do 12 sati u ulici Stjepana Radića 54 u Osijeku po cijeni od 80 kuna. Podsjećamo, ulaz na stadion bit će moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu.

Izvor nkosijek