U prijateljskoj utakmici Torpedo bolji od Dračica

Prijateljska utakmica odigrana je i u Kuševcu gdje je domaći Torpedo ugostio susjeda iz Đakova te na kraju minimalno slavio golovima Labaka i Kovačevića.

Oglas

NK Torpedo – NK Dračice   2:1 (1:0)

Oglas

Igralište: Lipa, Kuševac. Sudac: Zvonimir Novoselić.

Oglas

Strijelci: 1:0 (34. Labak), 1:1 (59. Tadić), 2:1 (77. Kovačević).

NK TORPEDO: Vinković, Beljan, Stjepan Kušević, Delić, Kopecki, Rajčević, Fogadić, Juroš, Nikolić Kovačić, Bešlić, Labak, Slavić, Lilić, Ivanda, Domagoj Kušević, Butor, Antinac, Kovačević, Cicvarić. Trener: Goran Uzelac.

NK DRAČICE: Zlatunić, Tadić, Šarčević, Petar Andričić, Ivan Krizmanić, Iletić, Žulj, Udovčić, Domagoj Krizmanić, Lucijanić, Marko Andričić, Lovrić, Katalenić, Rahmani, Duvnjak, Đurđević, Škalić. Trener: Šimo Živković

U tijeku nogometnih priprema, odigrana je još jedna prijateljska utakmica. Susreli su se nogometaši Dračica iz Đakova i Torpeda iz Kuševca.

Krajem prvoga poluvremena pao je i prvi pogodak. Za domaćina je zabio Antonio Labak te odveo svoju momčad na odmor s prednošću 1:0.

U drugome su dijelu postignuta dva pogotka. Dračičanin Goran Tadić zabio je u 59. minuti te tako donio izjednačenje svojoj momčadi. Jedno je vrijeme utakmica bila neizvjesna, no u 77. minuti presudio je Robert Kovačević i odveo Torpedo do pobjede rezultatom 2:1.

Dračice su tako upisale poraz u svojoj drugoj pripremnoj utakmici, no valja naglasiti kako su pružili dobar otpor momčadi Torpeda koja ipak igra u višem rangu. Također, za dobru sportsku atmosferu uvijek se pobrinu navijači Dračica!

Izvor djsport.hr (Miro Šola)