U PP Kopački rit održan Močvara Trail

Damir Kligl, Luka Gjajić, Vasna Janković i Vesela Brajković pobjednici su ovogodišnjeg Močvara Traila koji se održao 23.kolovoza trasom po Parku prirode Kopački rit, a koji se sastojao od dvije utrke Velike (21 km) i Male močvare (10 km).

Oglas

Luka Gjajić je okončao svoju dionicu s vremenom 41:43 premoćno osvojivši prvo mjesto ispred najbližeg pratitelja Antonija Dujmovića koji je ciljem prošao s vremenom 43:15.

Oglas

Treće mjesto je pripalo članu Nexe teama Krešimiru Žagaru s vremenom 44:01. Utrka po stazama sjevernih močvara PP Kopački rit odrađena je u odličnoj organizaciji Sportsko rekreativnog kluba “Žuti šešir” iz Osijeka koji okuplja osobe sa srodstvom duha za sportove i aktivni boravak u prirodi, a njihov entuzijazam i volonterski duh se doista čini nadnaravnim.

Oglas

Bilo je ovo još jedno kolo Slavonsko Baranjske Trail Lige koja je sinonim za vrijedne volontere, za brze i one manje brze trkače, lijepa mjesta, prekrasne ljude, užitak u prirodi, preživljavanje u borbi sa nedaćama na putu. Katkada je to blato, često opaki uspon, ponekad duboka voda, dosadna kiša, mokri snijeg, neravno oranje, oštre kupine, otrovne koprive, a u ovo doba i u ovom podneblju podrazumijeva se i žestoka borba s malim letećim vampirima.

Na dužoj dionici su se istaknuli odlični Damir Kligl, Srđan Rodić i Hrvoje Bašić, a kod ljepšeg spola na kraćoj dionici Vesna Janković, Ivana Petrović i Tanja Štulić dok su na Velikoj močvari “medalje” pokupile Vesela Brajković, Helena Vonić i Jasna Plemeniti poredani onako kako su završili na koncu svojih utrka.

Detaljnije pogledajte na poveznici MOČVARA TRAIL.

Foto FB Udruga Žuti šešir