U ponedjeljak ždrijeb parova 1. kola Kupa NS PSŽ

POŽEGA – Kalendarom natjecanja Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije predviđeno je da se do kraja 2020. godine odigra 1. i 2. kolo Županijskog kupa za seniore. Klubovi 3. HNL uključuju se u natjecanje nakon odigrana tri kola dok se klubovi MŽNL uključuju u 2. kolu.

U 1. kolu natječu se klubovi 1. ŽNL i klubovi 2. ŽNL koji su se prijavili pošto za njih nastup u kup natjecanju nije obvezan. Tako u ždrijeb prvog kola ulazi ukupno 16 klubova, odnosno 14 klubova 1. ŽNL te županijski drugoligaši Slaven (Gradac) i Parasan (Golobrdci). 

U ponedjeljak, 28. rujna u 12,00 sati u prostorijama Saveza (Gimnastička dvorana Sokol, Dr. Franje Tuđmana 4, Požega) će se ždrijebom izvući tri para a ostalih 10 klubova će biti slobodni i uključit se u natjecanje u 2. kolu. Utakmice 1. kola trebale bi se odigrati u srijedu, 07. listopada. 

U 2. kolu će sudjelovati 20 klubova odnosno 3 pobjednika utakmica 1. kola, 10 slobodnih klubova u 1. kolu i 7 klubova koji su članovi Međužupanijske nogometne lige.

Zbog epidemioloških uvjeta klubovi mogu poslati samo jednog predstavnika na izvlačenje parova na kojem se biti upoznati i  sa svim ostalim pojedinostima i Propozicijama kup natjecanja.

Izvor: Požeški sportski savez

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.