U ponedjeljak se vraća Sport plus nakon ljetne stanke

Nakon ljetne stanke na ekrane Slavonskobrodske televizije vraća se Sport plus, autorska emisija najboljeg slavonsko-baranjskog sportskog novinara Josipa Šebalja. Naravno da ništa ne može bez nogometa pa tako niti povratnički Sport plus, a u goste stiže i Nenad Jagodić, predsjednik brodskog biciklističkog kluba.

TEMA: 1 – Slavonskobrodski nogometni trener Zdravko Logarušić koji je izbornik reprezentacije Zimbabvea i koji već 10 godina radi u Africi. Prvi izbornički posao bio mu je izbornik Sudana, dok je osim u spomenutim zemljama još radio u: Gani, Keniji, Angoli i Tanzaniji, a ranije u Australiji i Americi. Ima 1 nastup vođenja utakmice u Prvoj HNL i to na klupi Marsonije u porazu s 3:0 u Varaždinu od ondašnjeg jakog Varteksa.

 

GOST: * Zdravko Logarušić, izbornik reprezentacije Zimbabvea

               

TEMA: 2Rezultati nogometnih liga: Treća HNL – istok, MŽNL Brod /Požega te dvije skupine Prve ŽNL Brodsko – posavske, istok i zapad.

                         

TEMA: 3 – Moto klub “Big bike racing” – aktualnosti kluba preko ljetnog perioda te rezultati na dosadašnjim utrkama kao i najava Prvenstva Hrvatske u klasi oldtimer motocikala. To prvenstvo trebalo je biti održano u Slavonskom Brodu, ali stožer Civilne zaštite zbog korona virusa nije dozvolio okupljanje gledatelja na ovu utrku.

 

GOST: * Nenad Jagodić, predsjednik i vozač “Big bike racinga”              

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.