U Pavlovcima će se održati drugi memorijal za Ivana Vinkovića

U redovima nogometnog kluba Mladost iz Pavlovaca je prilično živo i ljeto protiče u brojnim aktivnostima. Nakon pomalo uspavljujuće polusezone u klubu su zasukali rukave i krenuli u neke nove izazove s novim kadrovima. Najprije se to odnosi na izbor novoga predsjednika pa je tako u stolicu namijenjenu čelnom čovjeku kluba sjeo mladi Tony Franjić. Na klupi je svoju stolicu zauzeo jedan od najdugovječnijih klupskih trenera Željko Lusch koji je svoje pulene poveo u nove izazove odradivši već nekoliko treninga, a njegovo iskustvo i znanje nedvojbeno mogu samo pogurati Mladostaše prema naprijed.

Predsjednik NK Mladost Pavlovci Tony Franjić
Oglas

Na kojem su trenutno nivou igrači najbolje ćemo se moći uvjeriti i sami na pavlovačkom memorijalu pa će se tako dana 06. i 07.kolovoza godine održati II. Memorijalni turnir u čast i spomen na prerano preminulog Ivu Vinkovića Švabu! Organizator poziva sve mještane općine Brestovac da dođu i na taj način odaju počast jednom od osnivača nogometnog kluba Mladost Pavlovci, ali ne samo mještane nego i sve ljubitelje nogometa i prijatelje kluba.

Oglas

Na turniru će zaigrati osim domaćina gosti iz Rajsavca, Ovčara i Stare Lipe prema uhodanom kup sustavu gdje će se u subotu u polufinalu sastati Dinamo i Ovčare te nakon njih Mladost i Lipa, a u nedjelju ćemo saznati konačan redoslijed kao i ime pobjednika drugog Švabinog memorijala.

Oglas

Nedavno su u prodaju puštene i članske iskaznice NK Mladost Pavlovci za nogometnu sezonu 2022/2023. Cijena članske iskaznice je samo 100 kuna, a članska iskaznica vrijedi kao godišnja ulaznica sa svim pravima i obvezama člana prema Statutu Kluba pa svojim dolaskom možete pomoći i radu kluba jednostavnim činom kupnje članske iskaznice koju inače možete kupiti na stadionu prije, za vrijeme i nakon svake utakmice, ali i svaki dan za vrijeme treninga.

Osim seniorskog pogona Mladostaši već duži niz godina puno pažnje posvećuju radu s mlađim kategorijama što se u konačnici itekako isplati i na kraju vidi da je gro ekipe ponikao u tvornici Marka Čičeka koji i ovoga puta poziva sve zainteresirane da se priključe radu škole:
Postanite dio naše sportske obitelji!
Pozivamo sve dječake i djevojčice s napunjenih 5 ili više godina da nam se pridruže i započnu svoj nogometni put u našoj školi nogometa. Djecu očekuje stručno vodstvo licenciranog trenera Marka Čičeka, adekvatni uvjeti za rad uz puno zabave, druženja i novih prijateljstava. Utakmice škole nogometa održavaju se vikendom.
U zimskom periodu osigurano je treniranje u zatvorenom prostoru.
Za sve informacije kontaktirajte Marka Čičeka na broj mobitela 091 551 19 25
Upiši se u školu nogometa NK Mladost Pavlovci , postani član našeg kluba, nauči nove vještine, treniraj, igraj i uživaj u nogometu.