U Osijeku održan prvi trening UEFA Play-maker programa

U petak je osječka Mačkamama bila domaćin prvog treninga UEFA Play-programa koji će se održati u čak šest slavonskih gradova. Ovim su programom nogomdtu priključene najmlađe djevojčice, odnosno buduće nogometašice jer se radi o djevojčicama od pet do osam godina starosti.
Ovim će se programom djevojčice uz iskustvo, moći, ako to naravno žele, priključiti radu klubova koji su na području Slavonije i Baranje. Dokaz je ovo da ženski nogomet grabi krupnim koracima naprijed i da se o njegovoj budućnosti razmišlja na najvišim razinama UEFA-e.

Oglas

Regionalna instruktorica za istočnu Hrvatsku je koordinatorica Branka Juhas koja je već krenula u rad tako što je u čak šest slavonskih gradova podijelila UEFA-ine sportske rekvizite za rad u šest slavonskih mjesta u kojima se već ozbiljnije radi u svim kategorijama nogometašica. Buduće je nogometašice jučer u Osijeku trenirala Tamara Laslavić, a u Višnjevcu će to biti Andrea Mihaljević, u Vinkovcima Karla Iličić i Zvonko Mendeš, u Županji Sandra Jakopović, u Slavonskom Brodu Zvonko Blažević, dok će u Požegi Roberto Bognar.

Oglas

U Osijeku je u petak održan prvi u nizu treninga, a treninzi u ostalim gradovima slijede uskoro.