U Osijek se vratila dva mlada igrača

Osijek je nedavno objavio novo pojačanje. Petar Pranjić je novo/staro ime u svlačionici jedinog prvoligaša s Istoka. Rođen je 1. rujna 1999. godine. Futsal karijeru je počeo upravo u Osijeku početkom 2016. godine i kao što piše na stranici kluba, prošao je sve mlađe uzraste u klubu. Kao član kadetske momčadi je osvojio i drugo mjesto u državi.

Pored futsala igra i veliki nogomet, a i akademski se obrazuje te je student na Sveučilištu Josip Juraj Strossmayer u Osijeku te je nastupio za sveučilišnu futsal reprezentaciju na Europskom sveučilišnom prvenstvu u Bragi 2019. godine kad je Osijek zauzeo 11. mjesto. U ožujku prošle godine se odlučio zbog privatnih razloga i školovanja posvetiti samo nogometu na zelenom travnjaku, a sad se opet vraća u Osijek kako bi im pokušao pomoći da se maknu s posljednjeg mjesta na kojem se trenutno nalaze.

Osijek bi ovih dana trebao objaviti povratak još jednog mladog igrača, Ivana Mihaljevića. Rođen je 26. srpnja 1999. godine. Kao što se može vidjeti iz datuma rođenja, Pranjić i Mihaljević su generacija te su u klubu bili u istom periodu te prošli sve mlađe uzraste u redovima Osječana. Poput svog novog/starog suigrača, u ožujku prošle godine se odlučio samo za nogomet kojeg je proteklih godina igrao paralelno s futsalom. Za kraj, podsjećamo kako je Osijek ostao bez Roberta Nospaka koji je prešao u drugoligaša Aureliu, a uz navedenu dvojicu u klub se vratio i srebrni mladi reprezentativac, Filip Petrušić te Osijek u nastavak sezone ulazi s dosta pomlađenim sastavom.

Izvor crofutsal.com

Foto FB Futsal klub Osijek

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.