U okviru Đakovačkog ljeta ispred katedrale 7. Turnir ulične košarke

Ljeto u Đakovštini ne prolazi bez sportskih događaja pa će gledatelji, ali i sudionici moći uskoro uživati u košarkaškom spektaklu s predivnim kulisama đakovačke katedrale. Otvorene su prijave za Streetball turnir koje možete odraditi putem FB stranice KK Đakovo ili na play.fiba3x3.com.

Bit će to 7. po redu Turnir ulične košarke u Đakovu, a termin održavanja je 20. kolovoza i održat će se u programu “Đakovačkog ljeta”. Turnir se održava na izuzetno atraktivnoj i unikatnoj lokaciji, na đakovačkom trgu Trgu Josipa Jurja Strossmayera ispred đakovačke Katedrale. TV prijenos je osiguran na Sportskoj televiziji SPTV.
Sudionike i one najbolje ekipe očekuje bogat nagradni fond:
1. nagrada 10 000 kn
2. nagrada 3000 kn
3. nagrada 1500 kn
4. nagrada 500 kn
Ekipe su sastavljene od tri igrača (3+1), a turnir će se održati prema Streetball pravilima. Kotizacija je 400 kn, uključuje turnirsku majicu za svakog sudionika, bon za piće a možda i još štogod…Ako se odlučite okušati u ovom sportu, a pozvani su svi koji misle da su dovoljno dobri i mogu parirati đakovačkim prekaljenim košarkašima prijavite se i sudjelujte. U prijavi trebate navesti ime ekipe, imena igrača i kategoriju, a prijave traju do četvrtka 18. kolovoza.