/U nedjelju u 15,00 u Trenkovu gostuje Hajduk Pakrac u kup susretu DVOBOJ ČETVRTOLIGAŠA I JESENSKOG PRVAKA 1. ŽNL ZA PLASMAN U 3. KOLO KUPA
DSCN0178

U nedjelju u 15,00 u Trenkovu gostuje Hajduk Pakrac u kup susretu DVOBOJ ČETVRTOLIGAŠA I JESENSKOG PRVAKA 1. ŽNL ZA PLASMAN U 3. KOLO KUPA

U nedjelju 21. veljače lopta će po prvi puta ove godine krenuti s centra u službenom susretu u Požeško slavonskoj županiji u zaostalom susretu 2. kola kupa u kojem se sastaju Sloga i Hajduk Pakrac.

Na teren trenkovačkog stadiona istrčati će momčadi domaće Sloge i pakračkog Hajduka a obje momčadi su trenutno nepoznanica za sve pa i za same sebe, Pakračani su na kraju priprema za proljetnu polusezonu u međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje, dok je Sloga tek u 2. tjednu priprema za prvenstvo koje kreće 20. ožujka.

Hajduk je ostao bez ponajboljeg igrača Gorana Andričića koji je prešao u Lipik 1929, dok je Slogu napustio pouzdani stoper Ivan Matanović. Svakako prednost gostiju je što su u završnoj fazi priprema, te su sasvim sigurno tjelesno puno spremniji od domaćina. Domaći svoju priliku vide u domaćem terenu i motivaciji jer je ona svakako na njihovoj strani.

– Apsolutni favorit u ovoj utakmici je ekipa NK Hajduka, obzirom da se natječu u višem rangu i obzirom na to da su u fazi priprema skoro mjesec dana ispred nas. Bez obzira na sve, neće im biti lako jer igraju na našem terenu gdje teško gubimo utakmice. Nećemo biti kompletni ali bez obzira na to i na snagu protivnika dat ćemo sve od sebe i pružiti što bolji otpor. Hendikep će nam biti izostanak Ivana Kakuka koji nema pravo nastupa kao i Zoran Senj – rekao nam je Bernard Raguž trener Trenkovčana.

Trener gostiju Viktor Trbara u Trenkovo vodi nekoliko juniora.

– Ovu utakmicu shvaćamo kao generalku pred prvenstvo koje nam je ipak važnije od kup natjecanja. Nekoliko igrača mi je bolesno i umorno pa ih neću voditi u Trenkovo, priliku za dokazivanje će dobiti oni koji manje igraju te nekoliko juniora. Iako nam kup nije nikakav imperativ naravno da ćemo pokušati ostvariti pobjedu, ali biti će teško. Sloga je kvalitetna momčad, jesenski naslov u 1. ŽNL to jasno govori – za Sportalo je rekao Viktor Trbara.

Viktor Trbara
Viktor Trbara
Podijeli
  •  
  •  
  •