U nedjelju Fešk dočekuje Belišće u humanitarnom dvoboju

Vrijeme je priprema za proljetni nastavak sezone, a u nedjelju se u Feričancima igra jedan vrlo zanimljivim dvoboj na koji pozivamo sve naše čitatelje. Sigurno će i nogometno biti zanimljiv jer se sastaju dvije momčadi koje u svojim ligama pretendiraju na naslov prvaka i sigurno imaju što ponuditi kada je nogomet u pitanju, no ono još važnije je da dolaskom i donacijom sudjelujete u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji.

Oglas

Nogometni klub FEŠK će iskoristiti dvoboj protiv aktualnog prvaka 3. HNL Belišća kako bi prikupio financijska sredstva za pomoć svom suigraču odnosno njegovoj obitelji koja se prije dva mjeseca našla u veoma teškoj zdravstvenoj situaciji. Srećom taj najvažniji dio, zdravlje, ide u pravom smjeru, no čitav oporavak prilično skupo stoji pa su momci iz Feška odlučili pripomoći ali i ponuditi priliku svim ljudima dobre volje da isto to učine dolaskom na ovu utakmicu s koje sav prihod ide njihovom suigraču.

U sklopu proljetnih priprema u nedjelju, 22. veljače, 2022., s početkom u 15:00h ćemo ugostiti pretendenta na naslov prvaka 3.HNL istok, NK Belišće. Ovoga puta, sama utakmica imati će u humanitarnu notu, odnosno sva prikupljena sredstva biti će preusmjerena za našega suigrača, odnosno njegovu obiteljsku situaciju.

Pokažimo veliko srce, pokažimo da smo najveći i najsložniji onda kada to treba, a to je upravo sada.

Stoga, u nedjelju dođite u Feričance, te na prvom mjestu učinite dobro djelo, a ujedno pogledajte kako naši momci napreduju u pripremama protiv jedne od najboljih ekipa u Slavoniji.

Vidimo se u Feričancima!