U moru domaćih pobjeda, izdvajamo gostujuću Bilogore 91 – 4. NL-BJ-KC-VT

Iz kola u kola subotnje utakmice donose mnoštvo golova pa smo takvom ambijentu svjedočili i danas u 4. NL BJ-KC-VT.

Oglas

GARIĆ – PODRAVAC 5:2

Oglas

Prava mala drama igrala se u Grubišnom polju gdje je domaći Garić na početku susreta gubio, pa ekspresno okrenuo rezultat, da bi u smiraju prvog dijela gosti ipak izjednačili rezultat. U drugom dijelu domaćini igraju puno bolje i ozbiljnije te pobjeđuju sa velika tri pogotka razlike.

Oglas

Željeli smo pobjedu i tri boda. Tako smo se i postavili na terenu od 1.min. Gosti su poveli iz jedne polu kontre i opet smo pokazali karakter i zajedništvo i na kraju okrenuli. Dominirali smo cijelu utakmicu i zasluženo slavili. Okrećemo se novoj tekmi u srijedu gdje igramo kup protiv Mlinara u Srežanima! – izjava je Dragana Vaclaveka.

SLATINA – ČAZMA 4:1

Slatina je na domaćem terenu odigrala vrlo čvrstu i odličnu utakmicu u kojoj je pitanje pobjednika riješila već u prvom poluvremenu. U drugom dijelu nismo gledali utakmicu visokog intenziteta, ali obje ekipe uspjele su upisati po jedan pogodak.

Nova 3 boda i prva domaća pobjeda. Nakon sjajnog prvog poluvremena ostalo je za “odraditi” drugo. Veseli nas pristup ekipe utakmici, kao i sama kreativnost tijekom iste. Također, za pohvalu je što nismo mentalno potonuli nakon nekoliko propuštenih prilika. Idemo dalje, pred nama su dvije gostujuće utakmice.
Bravo ekipa! -komentar je Darka Krsnika.

SLOGA ZDENCI – BORAC 2:1

Sloga je na domaćem terenu došla do vrlo bitne pobjede. Tvrda ekipa Borca pokušavala je izdržati konstantne napade domaćina, ali kvaliteta i zalaganje došli su na naplatu pa su bodovi ostalo u Zdencima.

Prije svega čestitke domaćoj ekipi na pobjedi koja je mogla biti i izraženija, a mi se moramo zapitati koliko dajemo za klub jer ne izgledamo kao ekipa i ovo danas je izgledalo katastrofa. – prenosi Zlatko Andrašić.

MLADOST MOLVE – BILOGORA 1:7

Bilogora je pobijedila Mladost iz Molva visokim rezultatom, ali čak 5 pogodaka palo je u posljednjih 20 minuta u kojima gosti nisu imali milosti.