U kolu domaćina Bratstvo sačuvalo 4 boda prednosti

2. ŽNL Valpovo – Miholjac polako se približava vrhuncu, sada svaki krivi korak kandidate za naslov prvaka može izbaciti iz utrke, jedino vodeće Bratstvo ima luksuz da smije kiksati jer ima 4 boda prednosti u odnosu na Dravu.

Oglas

U Ligi za prvaka maksimalan učinak domaćina, Dubrava i Bratstvo bili su uvjerljivi, a Drava i Omladinac slavili su s minimalnom prednošću. Dubrava je golovima Đurakića, Bibića, Oršikića te Kasapovića do nogu potukla Mladost, Bratstvo je isto tako postiglo četiri pogotka, dva je potpisao Vidaković, jedan Plechinger, a jednog su si gosti sami spremili u mrežu. Jedini gostujući pogodak za ublažavanje poraza postigao je Dario Kovačević iz kaznenog udarca. Ivan Skelac dva i Darko i Denis Val po jedan pogodak ugradili su u pobjedu Drave nad Podravcem koji se odbijao predati, dva puta su izjednačavali, pa se još vratili u igru nakon 4:2 vodstva ali su ipak morali potpisati kapitulaciju u utakmici sa 7 golova i bez iti jednog kartona. Andrašević, Horvat i u 87. minuti  Schwerer bili su strijelci za goste iz Moslavine. Kartona nije bilo ni u susretu Omladinca i BSK-a u kojem je domaćin golovima Rimca, Stojiljkovića i Samardžije na odmoru imao veliku prednost, no gost se preko Ivanovića i Vidakovića vratio u igru, ali ipak do boda nije stigao iako je imao 15-ak minuta vremena za treći pogodak.

Oglas

SLOBODAN:     NK “Sokol”

Oglas

Ivanovci :            NK “Dubrava”                NK “Mladost” (Č)                  4   :   0

Radikovci :         NK “Bratstvo”                 NK “Viktorija”                       4   :   1

Nard :                 NK “Drava”                     NK “Podravac” (PM)              4   :   3

Petrijevci :         NK “Omladinac”              NK “BSK Termia”                  3   :   2

U Ligi za ostanak “pošteno” podijeljeni bodovi, dvije pobjede domaćina i dvije gosta, sve četiri vrlo uvjerljive. Gat ostaje zabetoniran na dnu i nakon gostovanja Hajdina koji je uz dva gola Andreja Vinceka uvjerljivo slavio protiv najlošije momčadi lige. Filip Majdenić je upisao dva gola u slavlju Bočkinaca nad Zelčinom. Domaćin je imao 3:0 vodstvo, gost stigao do 3:2, ali onda Bočkinci ponovno dodaju gas i slave s uvjerljivih 5:2. Graničar je odnio sva tri boda iz Bistrinaca zahvaljujući nadahnutoj partiji u drugom poluvremenu kada se s dva gola istaknuo Dino Vincek, a osim njega dvostruki strijelac bio je i Petar Harkanovac. 50-ak minuta bilo je dovoljno Satnici za petardu u mreži Beničanaca, a dojmljiv nastup imao je Filip Rimac koji je u igru ušao u 28. minuti pa do poluvremena zabio dva komada.

SLOBODAN:      NK “Ivanovo”

Gat :                     NK “Gat”                        NK “Hajdin”                          0   :   4

Bočkinci :            NK “Bočkinci”               NK “Zelčin”                           5   :   2

Bistrinci :             NK “Podravac” (B)        NK “Graničar”                       1   :   5

Satnica :               NK “Satnica”                 NK “Beničanci”                     5   :   0