U Jurjevcu se slaže momčad za naslov u Jedinstvenoj 3. HNL

Zrinski je u protekloj sezoni do posljednjeg kola s Vukovarom vodio bitku za naslov prvaka 3. HNL Istok, nju je izgubio, ali plasman u 2. HNL, odnosno Prvu ligu kako to u HNS-u zovu, ostaje misija za Milardovića i njegovu momčad.

Oglas

Josip Milardović dakle ostaje na klupi Plemića i u novoj sezoni, prošlosezonski rezultati jednostavno ne dozvoljavaju ni jednoj strani da pomisli na “razvod”, izvukao je legendarni Cigo maksimum iz svoje tadašnje ekipe, a uprava kluba za novu mu sprema zaista vrlo osnaženu momčad koja po imenima svakako vrijedi nove borbe za titulu iako je jasno da će konkurencija biti puno teža.

Oglas

– S pripremama krećemo 11. srpnja, dogovorili smo dosta jake pripremne utakmice, krećemo sa Cibaliom i BSK-om, pa imamo generalku protiv Osijeka II, a u međuvremenu i dva snažna turnira u Andrijevcima i Kuševcu te turnir Slovaka. Moj stav je da u utakmicama s jakim protivnicima mogu puno više vidjeti nego protiv nominalno slabijih, u ovim utakmicama imamo priliku vidjeti i naše slabosti pa raditi na njihovom otklanjanju. Što se tiče ambicija klupska želja je boriti se za sami vrh, prvo ili drugo mjesto ako će voditi u kvalifikacije za viši rang. Dogovorili smo nekoliko zaista kvalitetnih pojačanja, radi se i na još 3-4 dodatna osnaženja pa mislim da ćemo uz dečke koji su sjajno odradili proteklu sezonu imati momčad koja vrijedi tih ambicija – za Sportalo je rekao trener Zrinskog Josip Milardović.

Oglas

A imena koja su sigurno novi stanovnici jurjevačke svlačionice zaista “zvone” na razini Slavonije i Baranje. U Zrinski je stigao sjajni dvojac iz Belišća, ponajbolji vratar regije i dosadašnji kapetan Crvenih Marin Stanić, a uz njega i pouzdani i vrlo talentirani Stjepan Salapić. Iz prvaka Vukovara stiže obrambena stijena Mario Tadić koji je bio jedan od najvažnijih Bojkovih ljudi na putu do titule i prolaska kvalifikacija. Kao zalog za budućnost, ali i sigurno vrlo bitan kotačić u momčadi već ove sezone i zbog svoje kvalitete i zbog svojih godina, iz Đakovo Croatije stigao je Karlo Ljulj. Kako nemamo običaj pisati ne provjerene informacije, nećemo o ostalim imenima, ali ako se i pola od onoga što je prilično izvjesno realizira, Zrinski će dobiti još dva “kapitalca”, a onda je sve na Milardoviću i momčadi, da se poslože i krenu prema cilju zvanom Prva liga.

Stanić na golu, a ispred Salapić, Tadić, Ćubel, Begović… Kakav beton! Ako i tu ne bude pojačanja?