U desetom kolu MŽNL SB-PŽ lider iz Bukovlja gostuje u Sikirevcima, Tomislav po iskupljenje u susretu s Dinamom Vidovci!

Deseto kolo uzbuđenja u 1. ŽNL BPŽ  donosi susret u  Sikirevcima gdje će snage odmjeriti istoimeni domaćin i lider ljestvice Slavonac iz Bukovlja, dok će Tomislav ugostiti Dinamo iz Vidovaca! U subotnjem programu desetog kola  MŽNL SB-PŽ na rasporedu su četiri susreta, dok će ostala tri susreta biti odigrana u nedjelju.

Oglas

Oglas

U subotnjem dijelu programa sučelile su se NK Požega i Papuk iz Velike. Požega u susret ulazi nakon 1:5 poraza u Okučanima s ukupno petnaest bodova, dok ih je Papuk u devet kola skupio jedan.

Oglas

Lipik 1925 nakon 2:1 pobjede nad Slavoncem iz Nove Kapele na kontu ima ukupno 15 bodova, a u desetom kolu domaćin je NK Slobodnici koja je nakon devet odigranih susreta na učinku od petnaest bodova kao i Lipik te Požega.

Drugoplasirani Tomislav iz Donjih Andrijevaca nakon poraza u derbiju u Bukovlju traži iskupljenje u domaćem ogledu s momčadi Dinamom Vidovci koji je nakon devet odigranih kola trinaesta momčad prvenstva s pet osvojenih bodova.

Nakon devet kola desetoplasirani Slavonac iz Nove Kapele s trinaest osvojenih bodova na svom terenu dočekat će Hajduk iz Pakraca koji u kolo ulazi nakon gostujuće pobjede u Jakšiću 3:0 s tri boda više od svojeg subotnjeg protivnika.

U nedjeljnom programu lider ljestvice Slavonac iz Bukovlja nakon visoke pobjede nad Tomislavom 4:0 došao je do ukupnih devetnaest bodova iz devet susreta gostovat će u Sikirevcima kod istoimenog domaćina koji nakon devet kola ima šesnaest bodova kao i Hajduk iz Pakraca.

Trećeplasirani Zadrugar iz Oprisavaca koji je u devet kola uprihodio učinak od pet pobjeda, dva neriješena ishoda te dva poraza  ugostit će u sklopu desetog kola ugostiti Psunj Sokol iz Okučana koji je u prošlom kolu odigrao možda i najbolju utakmicu sezone svladavši Požegu 5:1 te tako došao do ukupnog bodovnog salda od četrnaest bodova.

Mladost Sibinj koja je nakon devet prvenstvenog kola osvojila ukupno sedam bodova, na krilima ugostit će NK Jakšić koji je u devet prvenstvenih kola obilježio isto toliko bodova.