U Daruvaru odigran remi između prve dvije momčadi na ukupnoj tablici

Susretom u Daruvaru danas je započelo četvrto kolo Prve ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije. Derbi, između prve dvije plasirane momčadi je okončan, a prvo mjesto na ukupnoj tablici i dalje drži Ribar.

NK Daruvar – NK Ribar Končanica 0:0

Oglas

Preko 300 gledatelja je danas u Daruvaru pratilo susret između dvije vodeće momčadi. Obje ekipe bile su dobro pripremljene što i govori sam rezultat 0:0. Svjesni da ih ova utakmica zadržava na visokom mjestu ukupune tablice, oprezno su pristupili susretu i protivniku onemogućile napredovanje. Tako je dugoočekivani derbi završio bez velikih prilike te podjelom bodova, što je u konačnici i realan rezultat. Samim time, iako su trenutno vodeća dva kluba na tablici, ovim remijem su omogućili  drugim klubovima preuzimanje vodstva. Naime, teoretski u igri za prvo mjesto su još tri momčadi: NK Trnski, NK Ivanska i NK Kamen (S). Svi imaju jednak broj bodova, ali ne i istu gol razliku pa to otvara vrata za fantastične utakmice u nastavku četvrtog kola – nedjelju.

Oglas

Danas smo imali razno raznih promjena u ekipi iz više razloga pa smo pokušali prilagoditi taktiku današnjoj situaciji u odnosu na protivnika. U prvom poluvremenu nije nam to baš pošlo za rukom/nogom pa je prvo poluvrijeme pripalo protivniku u potpunosti. Drugo poluvrijeme smo se malo presložili i malo skupili glave. To je donijelo odnose na terenu u omjeru 50:50, tako da je pobjeda mogla otići ili na jednu ili na drugu stranu. Ostalo je neriješeno što je možda na kraju krajeva i realan rezultat! Čestitam svojoj ekipi na angažmanu i odnosu na terenu, kao i ekipi Ribara na fer i korektnoj utakmici! Suđenje inače ne komentiram, ali dajem si za pravo kako bih pohvalio današnju sudačku trojku na čelu sa gospođicom Veljačić, rekao je za Sportalo trener NK Daruvara – Sanjin Romozi.

Oglas

 

Fotografija: Facebook/NK Ribar Končanica