U 61. godini života preminuo je Diego Armando Maradona

U 61. godini života preminuo je Diego Armando Maradona, po mišljenju mnogih stručnjaka najbolji nogometaš na svijetu svih vremena.

Oglas

Prestalo je kucati srce argentinskog virtuoza, koji je nedugo nakon proslave 60. rođendana (30. listopada) hospitaliziran i podvrgnut operaciji zbog krvarenja u mozgu. Sredinom listopada izašao je iz bolnice na kućnu njegu i o njegovom zdravstvenom stanju nije se znalo puno, sve dok nije stigla tužna vijest da Maradonino srce nije izdržalo.

Oglas

“Uvijek je teško kada odlaze prijatelji, a za Diega Maradonu mogu reći da je bio moj veliki prijatelj. Otišao je najbolji nogometaš na svijetu, virtuoz koji je s loptom mogao baš sve, rođeni pobjednik, igrač za najveće utakmice i podvige, lider na terenu i izvan njega. Jedan jedini i neponovljivi El Pibe de Oro. Ponosan sam što smo dijelili svlačionici u našim zajedničkim danima u Sevilli, sada kad u ovim teškim trenucima razmišljam o tim vremenima, kroz glavu mi prolazi kako mi je namještao golove. Bila je velika privilegija igrati s Diegom i zajedno slaviti pobjede, u svoje osobno i u ime Hrvatskog nogometnog saveza izražavam duboku sućut njegovoj obitelji.“, rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker.

Oglas

Izvor HNS