U-21 reprezentacija će sve tri utakmice u skupini EP-a igrati u Kopru

Mlada hrvatska U-21 reprezentacija sve tri utakmice u skupini Europskog prvenstva igrat će u Kopru.

Europska nogometna federacija Uefa objavila je konačan raspored skorašnje europske smotre U-21 reprezentacija, prema kojemu će Hrvatska sve utakmice u okviru svoje skupine D odigrati u Kopru, protiv Portugala 25. ožujka od 21 sat, protiv Švicarske 28. ožujka od 18 sati, a protiv Engleske 31. ožujka, također od 18 sati.

Hrvatski protivnici u skupini D svoje će međusobne utakmice igrati u sljedećim gradovima i terminima: Engleska – Švicarska (Koper, 25. ožujka, 15 sati), Portugal – Engleska (Ljubljana, 28. ožujka, 21), Švicarska – Portugal (Ljubljana, 31. ožujka, 18).

Podsjetnika radi, Euro će se igrati u dva dijela. Faza po skupinama igrat će se od 24. do 31. ožujka 2021. godine, a nokaut faza natjecanja od 31. svibnja do 6. lipnja. Po dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine ostvarit će plasman u nokaut fazu. Četvrtfinalni susreti (31. svibnja) igrat će se u Budimpešti, Székesfehérváru, Mariboru i Ljubljani, polufinalni (3. lipnja) u Székesfehérváru i Mariboru, a finale je na rasporedu 6. lipnja u Ljubljani.

Izvor HNS

Foto SS YouTube

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.