U 14,00 kreću novi dvoboji najboljih igrača 3. HNL - SPORTALO

U 14,00 kreću novi dvoboji najboljih igrača 3. HNL

Nakon što su Pavo Nikolić i Dražen Fehir kroz pretkolo izborili ulazak u 16 najboljih, danas i njih i sve ostale kandidate čeka bitka za ulazak među 8 najboljih!

Krećemo u 14,00 kada će “na teren” najbolji igrač Valpovke Emanuel Mutshaus i ministar obrane Čepina Salvatore Bilobrk. Sat vremena kasnije kreće dvoboj kapetana Slavonca Josipa Padrića i sjajnog mladog bočnog igrača Naška Mihaela Tomića. Od 16,00 objavljujemo fotografije jednog od najboljih “portira” lige, Denisa Pintarića, vratara Zrinskog i ove jeseni najboljeg i najkonstantnijeg iz redova Kutjeva Marka Kalanja.

Sljedeći dvoboj je onaj između iskusnog motora Graničara Josipa Lešića i mladog igrača Sloge Ivana Benića u 17,00, dok sat vremena kasnije kreću u bitku za lajkove u “derbiju kola” Belišće i Đakovo, odnosno njihovi kandidati Marin Stanić i Tomislav Bošković. Sjedeći par su napadač Slavonije Ivan Antunović i branič Vukovara Mario Tadić. Za kraj, u 20 i 21 sat ponovno u skupljanje lajkova kreću Fehir i Nikolić, prvi protiv vratara Bedema Ante Anića, a drugi u 21,00 protiv Mateja Sivrića.

Da bi se lajk brojao potrebno je otvoriti fotografiju, dakle ne lajkati objavu, nego baš samu fotografiju. Isto tako, pozivanje prijatelja da glasaju je najlakše tako da ih se označi u komentaru ispod fotografije.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.