U 1. ŽNL PSŽ na raspored je došlo 5. kolo

Nakon odigrana četiri kola polako se počinje ozbiljno formirati tablica, a pred nama je vikend u kojem će ekipe i ovaj vikend imati priliku poboljšati svoje mjesto u poretku.

Oglas

Subotnji raspored donosi nam susret prvoplasiranog i stopostotnog Dobrovca koji će na domaćem terenu ugostiti Omladinac koji je do sada ubilježio čak 3 remija. Također, u subutu će na travnjak izaći ekipe domaćeg Dinama iz Rajsavca i drugoplasirane ekipe Graničara iz Zagrađa.

Oglas

U nedjelju ćemo gledati zanimljiv susret između prošlosezonskih prvaka Croatie i Kaptola. Naime, obje ekipe su još uvijek neporažene i izgledaju vrlo dobro ove sezone. U Vetovu će Graševina pokušati doći do prve pobjede i pomaka prema naprijed protiv Slavena koji se također nalazi u nepovoljnom položaju. Buk će na domaćem terenu igrati protiv jako nezgodnog protivnika – Kuzmica koja kao i domaćini ove sezone dosta oscilira. Posljednji susret kola bit će onaj u Drenovcu između Dragovoljca koji će tražiti novu domaću pobjedu i osokoljenih gostiju iz Pavlovaca koji dolaze u dosta pozitivnoj atmosferi.