/u 1. ŽNL Osječko Baranjskoj domaćini danas na maksimalnom učinku OD GOSTIJU SAMO JE MLADOST IZ ĐAKOVAČKE SATNICE USPJELA ZATRESTI MREŽU DOMAĆINA
đurđenovac 2

u 1. ŽNL Osječko Baranjskoj domaćini danas na maksimalnom učinku OD GOSTIJU SAMO JE MLADOST IZ ĐAKOVAČKE SATNICE USPJELA ZATRESTI MREŽU DOMAĆINA

Krenula je proljetna polusezona i u 1. ŽNL Osječko Baranjskoj. Danas su odigrana 4. susreta a u svima su slavile domaće momčadi.

Najuzbudljivije je bilo u Kneževim vinogradima gdje je domaći Borac slavio 4:2 pobjedu protiv odlične Mladosti iz Đakovačke satnice.

Trener domaćih Damir Horvat:

– Prvo poluvrijeme gosti su bili bolji, dva puta su vodili 1:0 i 2:1. U drugom poluvremenu smo mi bili osjetno bolja momčad i mislim da smo na kraju zasluženo slavili. Teren je bio u skladu s vremenskim prilikama, težak ali ipak ne u nekakvom prelošem stanju da se ne bi moglo igrati.

Tajnik poražene Mladosti, Zdravko Ivić nakon utakmice žali za barem jednim bodom:

– Nakon dobrog prvog poluvremena i vodstva naše ekipe, početkom drugog poluvremena dekoncentracija nas je koštala izjednačenja. Nakon toga su domaći poveli iz opravdanog jedanaesterca, a posljednji gol su postigli u zadnjim minutama utakmice. Mislim da bi najrealnija bila podjela bodova, i domaći su se s tim složili.. Čestitam Borcu na pobjedi.

Valpovka je na svom stadionu sa 2:0 slavila protiv Torpeda, a trener gostiju iz Kuševca Igor Toth nakon utakmice nam je rekao:

– Sve je bilo korektno, domaćin je bio bolji i zasluženo su dobili. Mi nismo bili na nivou koji je potreban da bi uzeli bod u Valpovu. Nikakvih repova nema nakon utakmice, čestitam Valpovki.

Do Gorana Brkića, trenera Valpovke nismo uspjeli doći.

NK Mursa Zanatlija je minimalno 1:0 slavila protiv Elektre, a trener domaćih Ivica Kolar zadovoljan je prije svega rezultatom:

– Mislim da je pobjeda potpuno zaslužena, unatoč lošem terenu bili smo kvalitetnija momčad. Gost nam nije praktično opalio po golu u 90 minuta. Ova pobjeda nam je iznimno bitna, sada smo pobjegli Elektri na 7 bodova što nam donosi mirnoću u nastavku prvenstva.

Predsjednik gostiju Miro Marijanović:

– Teren je bio blatnjav, pun vode, i nije bio za igru. Ni mi ni oni nismo ništa pokazali, po meni nitko nije zaslužio 3 boda. Oni su iz jednog udarca po golu zabili. Mi smo mlada ekipa, nedostaje iskustva ali ipak to ih ne opravdava da ne trče više i ne bore se.

NK Đurđenovac je slavio minimalnu pobjedu na svom terenu pogotkom Dalibora Delića u 55. minuti susreta protiv Mladosti iz Čeminca.

đurđenovac 1

Predsjednik gostiju Matija Rešetar nakon utakmice nije bio pretjerano razočaran unatoč porazu:

Teren je bio dosta loš, natopljen vodom ali kako nama tako i njima, to nije nikakvo opravdavanje. Domaćin je bio bolji danas i sasvim zasluženo su pobijedili, ja im čestitam. Osim tog pogotka domaćin je imao i jedanaesterac ali ga nisu iskoristili.

Mi smo bili bolji, odigrali smo dobro po lošem terenu i zasluženo slavili. Iako su gosti kod 1:0 imali odličnu priliku i mogli izjednačiti mislim da je pobjeda zaslužena. Špehar je u 85. minuti zapucao jedanaesterac i još ljepšu pobjedu, ali i ovako je dobro – rekao nam je Matko Runje iz NK Đurđenovca.

1. žnl osijek privremeno

Podijeli
  •  
  •  
  •