U 1/8 finala veliki derbi 3. HNL

Ludnica se nastavlja, kako smo i očekivali 1/16 finala je donijela još žešće dvoboje u “Prvenstvu himni”, tisuće i tisuće glasova, komentara i lajkova i nekoliko fantastičnih dvoboja. U sudaru vidovačkog Dinama i županjskog Graničara vodi se bitka za svaki glas, 2500 glasova, a još uvijek ih dijeli samo nekoliko glasova i rasplet će pasti u zadnjem satu!

Poznata su i prva četvorica koja su sigurna među 16 najboljih, to su Marsonia, BSK Buk, Belišće i Dilj. Marsonia je još jednom suvereno pobjedila s velikom prednosti u postocima ali bez nekakvog ekstremno velikog broja glasova, Diljeva mašinerija se nije umorila, još jednom su bili vrlo aktivni i uzeli 66% glasova protiv Vihora. Dvoboj s najmanje glasova bio je onaj između RK Đakovo i Belišća, a Crveni su to mirno uzeli i u sljedećem krugu idu na Marsoniju.

BSK je vodio žestoku bitku sa svojim jedinim ozbiljnim protivnikom u ligi mihaljevačkom Croatijom, a u završnici su Dederi dodali gasa i izborili prolaz u 1/8 finala gdje čekaju boljeg iz napetog dvoboja Naška i Borca. Dilj novog protivnika čeka iz vrlo izjednačenog dvoboja Radničkog i Amatera,  a sada čak i sami mogu pomoći da pobjedi onaj koga bi oni voljeli za protivnika.