/Turski reprezentativac u dresu Nexea CELEBI VEĆ SADA IMA BOGATO INTERNACIONALNO RUKOMETNO ISKUSTVO
celebi nexe

Turski reprezentativac u dresu Nexea CELEBI VEĆ SADA IMA BOGATO INTERNACIONALNO RUKOMETNO ISKUSTVO

Gromovi užurbano i vrlo vrijedno nastavljaju s pripremama za novu sezonu. Posjetili smo ih na mjestu gdje najviše provode svoje vrijeme, dvoranu kralja Tomislava i unatoč stvarno sparnim i vrućim uvjetima po nadzorom trenera Hrvoja Horvata marljivo treniraju. Isto tako na golu su naše uzdanice, vratari koji treniraju specifične vježbe pod nadzorom trenera Ninoslava Pavelića.

Prije samog početka treninga, porazgovarali smo s novim starim gromom Can Çelebijem koji je već igrao u našičkom klubu u sezoni 2014./2015. i koji je gledateljima posebno interesantan i omiljen.

Çelebi ima 28 godina, igra na poziciji desnog vanjskog, član je turske reprezentacije, a nakon odlaska iz Nexe-a igrao je u Francuskoj u Chartres Métropole Handball 28, Njemačkoj u TVB 1898 Stuttgartu, te prošle sezone u Turskoj u Göztepe Izmiru.

Što o svemu kaže Can pogledajte u RK Nexe TV prilogu

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.