/Trojica Požežana na državnoj završnici POBJEDA FRANA MIHALJEVIĆA
27495788_1941721699189086_1378019478_n

Trojica Požežana na državnoj završnici POBJEDA FRANA MIHALJEVIĆA

Prošle nedjelje, 28. siječnja u maloj dvorani Tomislav Pirc u Požegi, održano je pojedinačno seniorsko kvalifikacijsko natjecanje Slavonske regije-zapad za prvenstvo Hrvatske, pod organizacijkom palicom STK Graničar iz Slavonskog Broda.
Kvalifikacijsko natjecanje je održano kroz ždrijebom odabrane skupine koje je iznjedrilo ùz puno napetosti i sportske drame četiri polufinalista koji su sportski i zasluženo izborili nastup na završnom turniru Prvenstva Hrvatske. Oni su: Luka Kovačević, Fran Mihaljević, Miroslav Kovačević i Ivica Lauter. Tim redosljedom su se borili i u polufinalu: L.Kovačević protiv Mihaljevića,  a M.Kovačević je na suprotnoj strani stola imao Lautera.
Polufinale je ponudilo strašne mečeve, Požeška nada i uzdanica požeskog stolnog tenisa Luka Kovacevic i najjači i trenutno najbolji požeški as nekadašnji superligaš osječanin Fran Mihaljević. Meč je ponudio puno dobrih poteza s obje strane, a pobjedu je odnio Fran Mihaljević. U drugom polufinalnom susretu susreli su se legenda požeškog stolnoteniskog kluba i žila kucavica dobre atmosfere u klubu i oko njega, protiv prekaljenog i desetljećima poznatog velemajstora Ivice Lautera iz Novske. Na iznenađenje mnogih, maestralnim potezima i nezgodnim stilom ulazak u finale izborio je Miroslav Kovačević.
kovačević luka stolni tenis požega
Finale je odigrano u paklenoj atmosferi male dvorane T.Pirc, naravno uz opće veselje svih prisutnih jer Požega ove godine ima čak 3 igrača na završnom turniru. Uz žestok otpor Miroslava Kovačevića pobjedu u finalu odnio je Fran Mihaljević koji je zasluženo pobjedio uz atraktivne i prekrasne poene. Pobjednik je ispraćen pljeskom, a Miroslav Kovačević pobrao je prave ovacije prisutnih na iznenađujećem uspjehu koji mu je donio završni turnir.
Sve pohvale organizatorima turnira, a posebno i predsjedniku Stk Pozega Hrvoju Dujmoviću koji je uspio ovaj kvalifikacijski turnir podignuti na višu razinu, na koju bi se mnogi mogli ugledati.
stk

Kvalificirali su se:1. Fran Mihaljevic 2.Miroslav Kovacevic 3,Luka Kovacevic 4.Ivica Lauter.
Podijeli
  •  
  •  
  •