Trofej HRnogomet: Tko je bio najbolji u četvrtom kolu Treće NL Istok?

U suradnji s aplikacijom za praćenje rezultata HRnogomet biramo najboljeg igrača Treće NL Istok od strane naših čitatelja. Na redu je četvrto kolo, pravila su već dobro poznata, sa svake utakmice imamo po jednog istaknutog pojedinca, a na našoj Facebook stranici svojim glasovima vi odlučujete tko će dobiti najviše bodove. Ovo su kandidati:

Oglas

Filip Milić – velika gostujuća pobjeda Đakova u Cerni, Filip je “načeo” domaćina prvim golom početkom drugog poluvremena, a oba trenera su jednoglasna da je bio prvo ime susreta.

Oglas

Tomislav Sedlo – čitavu priču smo ispričali kako smo se odlučili za ovog Tomislava, jednostavno je odradio savršenih 90 minuta i uspio zasjeniti čak i dvostrukog strijelca u novoj gostujućoj pobjedi Svačića.

Oglas

Dino Bundavica – treba li išta govoriti o njegovim igračkim kvalitetama? Povratak nakon ozljede daje Tomislavu novu dimenziju, pokazao je to u derbiju protiv Oriolika u minimalnom slavlju Andrijevčana.

Marko Smolčić – dugo smo se premišljali o igraču utakmice protiv Andrijevaca, sada na gostovanju u Županji nije bilo dileme, kapetanski odrađen posao okrunjen prvim golom na utakmici. Majstor ostaje majstor!

Ivan Mandić – ljepotica kola odigrana je u Valpovu, domaćin je na kraju slavio 4:3 pobjedu nad Slogom, a Ivan je zabio dva komada, i više nego dovoljno za epitet junaka Zelenih.

Ivan Antunović – gotovo uvijek ista priča u nogometu, kad je teško, kad ne ide, kad se mučiš ukaže se onaj najbolji. Nakon katastrofalnog ulaska u sezonu Slavonija je morala do slavlja protiv Čepina, a za to se pobrinuo Ivan fantastičnim golom za minimalnih ali velikih 1:0.

Antonio Lukačević – iako nije baš kako su se nadali tri boda, ipak i bod u gostima nikada nije loš, Našk može biti zadovoljan ostvarenim, a u njegovim redovima istaknuo se Antonio vrlo koncentriranom i kvalitetnom prezentacijom.

Ivan Dominković – Borac nastavlja gaziti sve pred sobom, nije bilo lako protiv Slavije dok nisu dobili brojčanu premoć, ali kapetan je bio na svojoj razini, zabio je jedan u četvrtoj pobjedi sezone.

Trenutni poredak Trofeja HRnogomet:

 1. Drago Lovrić – 12
 2. Matej Jurakić – 8
 3. Karlo Kokanović – 8
 4. Petar Pintar – 7
 5. Fran Pejić – 7
 6. Antonio Svrzlić – 7
 7. Nikola Eller – 6
 8. Karlo Antunović – 6
 9. Marin Kuzminski – 6
 10. Filip Kocijan – 6
 11. Goran Jurić – 5
 12. Tomislav Žuljević – 5
 13. Luka Dubrović – 4
 14. Valentino Kuzmić – 4
 15. Domagoj Balatinac – 3
 16. Marko Kuterovac – 3
 17. Renato Lulić – 3
 18. Matej Bekavac – 3
 19. Correa Moises – 2
 20. Marko Kalanj – 2
 21. Patrick Ćavar – 1
 22. Marko Varga – 1