Trofej HRnogomet: Izaberite najboljeg u 1. kolu Treće NL Istok

Odigrano je svih osam utakmica prvog kola Treće NL Istok pa je vrijeme da izaberemo najboljeg pojedinca kola. Imamo već uigranu priču s osam najboljih pojedinaca svake utakmice, na našoj novoj Facebook stranici ćemo ponuditi našim čitateljima da izaberu čiji je učinak bio najzapaženiji. Od ove sezone izbor radimo u suradnji s aplikacijom HRnogomet po kojoj će se i zvati nagrada koju će pobjednik na kraju sezone dobiti, a ako ima netko tko još uvijek ne koristi HRnogomet, svakako ga pozivamo da na svoj pametni telefon preuzme aplikaciju i uvijek bude pravovremeno informiran o rezultatima svih nogometnih liga u Hrvatskoj.

Oglas

Matej Bekavac – Valpovka je fantastično otvorila novu sezonu, Zeleni su projurili Vukovarom i s uvjerljivih 3:0 svladali Vuteks, Matej nije bio među strijelcima, ali je svojim nastupom bez dileme bio u prvom planu, puno toga se u i igri Valpovke vrtilo oko njega.

Oglas

Marko Varga – Borac je na svom terenu s minimalnih 1:0 svladao aktualne viceprvake iz Županje, a Marko je početkom drugog poluvremena zabio jedini, tri boda vrijedni pogodak.

Oglas

Antonio Svrzlić – Tomislav iz Donjih Andrijevaca predstavio se u odličnom izdanju u svom debiju u Trećoj NL, Antonio je bio iznimno raspoložen, posebice u prvom dijelu u kojem igrači Slavije nisu znali kako ga zaustaviti, a sve je okrunio spektakularnim volejem sa 16-17 metara kojim je svojoj momčadi donio početnu prednost.

Karlo Antunović – gdje je stao prošle sezone nastavio je u novoj, ako nastavi u ovako u Kutjevu vrlo brzo nitko se neće sjećati Ivana Jakeševića. Presudio je Karlo susjedski derbi u Našicama, iako načet ozljedom ušao je u igru u drugom poluvremenu i spremio dva komada, drugi, pobjednički u 89. minuti.

Marko Kuterovac – aktualni prvak je zaustavljen već u prvom kolu, nisu se ni oznojili a već je bilo gotovo, Marko je zabio u 2. minuti, oriovački beton je do kraja odradio posao i upisao važne bodove. Dakako da gol nije sve od ovog mladog i talentiranog igrača, svoje zadatke je i u ostatku vremena odradio na visokoj razini.

Luka Dubrović – golmana kola svakako imamo, Čepin se iz Đakova vratio s tri boda, napadači su svoje odradili, ali je Luka najzaslužniji za pobjedu, na samom izmaku vremena, debelo u sudačkom dodatku zaustavio je kazneni udarac.

Nikola Eller – Sloga se vratila iz Slatinika s bodom, Miroslav Pavišić s eksplicitnom potvrdom onoga što je i znao, Nikolu može staviti da brani, on će odraditi svoje! U Slatiniku je prvo poluvrijeme odradio kao stoper, izvrsno, drugo kao veznjak, ponovno odlično. Pozicije su prolazne, klasa je vječna.

Matej Jurakić – i drugi Tomislav, onaj iz Cerne se predstavio u odličnom izdanju na gostovanju, oni su se od susjeda iz Ivankova vratili s vrijednim bodom u ljepotici kola, a Matej je donio ogromno veselje brojnim gostujućim navijačima golom za konačnih 3:3 u sudačkom dodatku.

Igrač koji skupi najveći broj glasova naših čitatelja dobit će 8 bodova, njegov prvi pratitelj sedam i tako redom do posljednjeg na čiji račun pišemo jedan bod. U slučaju da dva ili više igrača dobiju isti broj glasova, svima ćemo upisati najviši broj bodova s obzirom na to koliko ti glasovi nose u odnosu na ostale igrače.