/Tri zlata za Anu Crnjac HERMANA DERMIČEK OSVOJILA ŠESTO MJESTO
SAN Ana izbacaj 85

Tri zlata za Anu Crnjac HERMANA DERMIČEK OSVOJILA ŠESTO MJESTO

Po Kalendaru natjecanja Međunarodne dizačke federacije IWF u San Marinu je od 03.-06. listopada, održan XII. Mediteranski Kup u dizanju utega uz sudjelovanje natjecatelja iz 19 zemalja.

 

Odlukom Izbornika Hrvatske dizačke reprezentacije Boška Čavke u dresu sa državnim Grbom, nastupile su i dvije mlade Vukovarke, članice KDU „Vukovar“ Ana Crnjac i Hermana Dermiček, koje su u potpunosti opravdale poziv u reprezentaciju i dale svoj doprinos plasmanu Hrvatske na deveto mjesto.

 

ANA CRNJAC je nastupila u kategoriji +87 kg. i sa rezultatima od 66 kg. u trzaju, 85 kg. u izbačaju i 151 kg. u biatlonu, osvojila tri zlatna odličja a bilo je više nego ugodno slušati Hrvatsku himnu u San Marinu !

 

HERMANA DERMIČEK je nastupila u kategoriji do 71 kg. i sa rezultatom od 70 kg. u trzaju je bila peta a u izbačaju sa 81 kg. i biatlonu sa 151 kg., ostvarila je plasmane na šesto mjesto.

Tijekom natjecanja Hermana je šest puta pomjerala granice (svojih) državnih rekorda i to sa 69 i 70 kg. u trzaju za uzraste U17 i U20, u izbačaju sa 81 kg. za U17 i u biatlonu sa 151 kg. za uzrast U17.

SAN Hermana t.70

Već 19.listopada Anu i Hermanu (uz ostale članove kluba) očekuje nastup u Sarajevu na Međunarodnom „Bosna“ Kupu, što će im biti kontrolno natjecanje pred odlazak u Bukurešt, gdje će od 21-25.listopada braniti boje Republike Hrvatske na Prvenstvu Europe za juniore.

Podijeli
  •  
  •  
  •