/Tri medalje vinkovačkim biciklistima u Beogradu ANTONIO BOŽIĆ POBJEDNIK KADETSKE UTRKE
sokol vinkovci

Tri medalje vinkovačkim biciklistima u Beogradu ANTONIO BOŽIĆ POBJEDNIK KADETSKE UTRKE

Biciklisti ‘Sokola’ su nastupili na Otvorenom prvenstvu Beograda u cestovnom biciklizmu za mlade kategorije, koje je vrlo dobro organizirao Beogradski biciklistički savez.

Utrka je održana na atraktivnoj stazi unutar tvrđave Kalemegdan,  na tehnički zahtjevnoj stazi s duljinom kruga od 750m za sve natjecateljske kategorije. Nastupali su mladi vozači i vozačice u kategorijama do 11, do13, do15 i do 17 godina.
Vinkovački ‘Sokol’ pod vodstvom trenera Mate Džalte predstavljalo je pet vozača i to jedan početnik C, dva mlađa kadeta i dva kadeta.
Prvi vozač Sokola na startu bio je početnik u kategoriji do 11 godina Bruno Kalinić, koji je u utrci dugoj 4,5km osvojio 2.mjesto.
U sljedećoj utrci mlađih kadeta duljine 12 km, Borna Bogdanović je zauzeo 3. mjesto, dok je godinu mlađi Stjepan Marić ciljem prošao s drugom grupom.
U sljedećoj utrci najbrže i najstarije kategorije-kadeta, odličnom vožnjom je pobijedio vozač Sokola Antonio Božić, dok je Matej Jurec ušao u cilj s malim zaostatkom iza glavne grupe.

Podijeli
  •  
  •  
  •